There are currently 3757 movies on our website

Puncture Wounds (2014) online subtitrat

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Puncture Wounds (2014) online subtitrat

Genre: Actiune, Drama, Filme 2014

Writers: filmului Puncture Wounds (2014) online subtitrat va fi pe data de 4 iulie 2014

Stars: John Nguyen (Le) are tot felul de probleme. După ce a servit țara sa în Irak, el vine acasă la Los Angeles și trebuie să se ocupe nu doar PTSD lui, dar, de asemenea, colega de camera lui leneș, nici unul nu prea-luminos (nu este sigur de numele lui, dar el ar putea fi, eventual, în următorul casting pentru Jersey Shore, în cazul în care actoria a fost mai bine).

Într-o noapte Nguyen dezlantuie sale de îndemânare Arte martiale pe unele banditi hartuiau prostituată locală Tanya (Evigan, fiica lui Greg Evigan My Doi Dads "), iar unii dintre băieții mor. Acest lucru upsets crima sef Hollis (Dolph). Așa că Hollis trimite unele mai multe dintre bătăușii lui de a ucide familia lui Nguyen. Acum, în modul răzbunare plin, Nguyen promite să meargă după Hollis - dar pentru a ajunge acolo, el trebuie să obțină informații de la Bennett (Jones) și dau seama ce detectivii investighează cazul știu. Nguyen va primi răzbunare? Va muri cineva din înțepătură? Omul, acest tip Cung Le arata ca Cuba Gooding, Jr.

Adică, el chiar seamănă cu el. Notă modul în care în arta caseta, sau Cuba față este puternic accentuat, în timp ce numele actorilor au nici un prezent. Ar putea fi un truc? Ei bine, asta la o parte, este o zi neagră în DTV-land, încă o dată, ca aceste producții moderne de zi se dovedesc timp și din nou, ei nu pot ține lumânarea lor cu mult superioare din 80 și 90 de omologii lui. Știi că e un semn rău atunci când doi directori separate pentru a obține două credite distincte (și pe versiunea de pe Netflix de streaming cel puțin, este afișat sub titlul său alternativ, un anumit Justice). Aici nu este o excepție. Prostia este atotcuprinzătoare, ca și peste tot rândul său, în acest film Puncture Wounds (2014) online subtitrat, ceva prost se întâmplă - cu posibila excepție a Dolph. Ori de câte ori el este pe ecran, lucrurile sunt mai bune, dar el și morsă lui "Stache nu poate salva acest curcan din propriile sale moduri sophomorically-scrise.

Etiketler: , , ,

COMMENTS