There are currently 3895 movies on our website

Red Notice (2020) online subtitrat in romana

8
(High Quality)

Red Notice (2020) online subtitrat in romana este un thriller de acțiune care va fi lansat pe 12 iunie 2020, deși unii spun că va fi amânat până în luna noiembrie a aceluiași an. Dwayne Johnson interpretează aici rolul unui agent de interpol care îl urmărește pe unul dintre cei mai căutați hoți de artă din lume. Titlul filmului, Red Notice, se referă la cel mai serios și mai greu anunț cu privire la arestarea criminalilor doriți de autorități.

Actrița Gal Gadot, celebră pentru filmul despre Femeia Fantastică, s-a alăturat proiectului în aprilie 2018, pe când actorul care va interpreta rolul principal și-a primit deja primul cec de 20 de milioane de dolari pentru acest proiect. Unele guri rele spun că amânarea acestui film are legătură cu lansarea celuilalt proiect al actriței, Woder Woman 1984, însă nicio legătură nu a fost recunoscută încă pe cale oficială. Filmul este un concept original al lui Rawson Marshall Thurber care va și regiza pelicula. Deși nu există încă nicio veste despre ce se va întâmpla, practic, în film, despre acesta s-a spus că se va întâmpla în mai multe țări, că va fi un film de comedie și acțiune și că încă un star i se va alătura lui Johnson.


17 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Red Notice (2020) online subtitrat in romana

Red Notice (2020) online subtitrat in romana este un thriller de acțiune care va fi lansat pe 12 iunie 2020, deși unii spun că va fi amânat până în luna noiembrie a aceluiași an. Dwayne Johnson interpretează aici rolul unui agent de interpol care îl urmărește pe unul dintre cei mai căutați hoți de artă […]

Genre: Actiune

Etiketler: , ,

COMMENTS