O colectie impresionanta de filme online hd!

Replicas (2018) subtitrat hd in romana

Advertising

Loading...

Replicas (2018) subtitrat hd in romana prezinta povestea unui om de stiint pe nume Will Foster. Acesta isi pierde familia intr-un accident de masina, si devine obsedat de acest lucru, astfel incat incearca tot felul de experimente pentru a-i aduce inapoi. El se perfectioneaza pe tehnica de transpunere a constiintei umane in masinarii precum computerele, crezand ca asta este solutia pentru a-si atinge scopul.

Cu toate acestea, lucrurile nu stau asa cum si-ar fi dorit el, deoarece, in curand o corporatie va afla de existenta acestor experimente si va dori distrugerea lor. Acum, Will Foster va trebui sa protejeze cu orice pret munca sa. Va reusi oare?

Replicas (2018) subtitrat hd in romana
Informatii despre film Adaugat acum 9 months in urma
Replicas (2018) subtitrat hd in romana

Replicas (2018) subtitrat hd in romana prezinta povestea unui om de stiint pe nume Will Foster. Acesta isi pierde familia intr-un accident de masina, si devine obsedat de acest lucru, astfel incat incearca tot felul de experimente pentru a-i aduce inapoi. El se perfectioneaza pe tehnica de transpunere a constiintei umane in masinarii precum computerele, […]

Genul: (2019), SF

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?