There are currently 3949 movies on our website

Second Act (2018) online hd subtitrat

0
(High Definition)

Second Act (2018) online hd subtitrat un film care imbina perfect comedia cu scenele de dragoste, un film regizat de catre Peter Segal, regizor, actori si scenarist de origine americana. Second Act este cunoscut in romana sub titlul de A doua sansa si o prezinta in rolul principal pe o femeie pe nume Maya, care are in jur de 40 de ani si care se simte captiva in interiorul unui loc de munca platit foarte prost.

Maya este o femeie chiar foarte inteligenta, insa la ea, realizarile lasa de dorit. Totusi, atunci cand gaseste ocazia de a primi jobul visuruilor ei, aceasta nu ezita deloc. Ea este confundata din cauza unor erori cu o femeie desavarsita in domeniu, cu studii avansate si pregatita special sa lucreze la una dintre cele mai mari agentii din New York. Totusi, nu este chiar asa, dar credem ca se va descurca foarte bine in acest rol.

Second Act (2018) online hd subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt2126357″]
[xyz-ihs snippet=”-tt2126357″]

151 vizionări
FILM DETAILS Added 3 years ago
Second Act (2018) online hd subtitrat

Second Act (2018) online hd subtitrat un film care imbina perfect comedia cu scenele de dragoste, un film regizat de catre Peter Segal, regizor, actori si scenarist de origine americana. Second Act este cunoscut in romana sub titlul de A doua sansa si o prezinta in rolul principal pe o femeie pe nume Maya, care […]

Genre: Comedie, Romantice

COMMENTS