There are currently 3895 movies on our website

Serialul Lost ar putea fi continuat după 9 ani distanță online gratis subtitrat in romana

0
(High Quality)

Celebrul serial „Lost” ar putea să reapară pe ecrane. La 9 ani distanță de la ultimul episod producătorii au recunoscut că sunt interesați să reia seria celebră în toată lumea. Cea care a făcut dezvăluirea a fost chiar cea care conduce acum ABC, postul care a produs respectivul serial. Vorbind la o conferință a Asociației Criticilor de Televiziune, șefa canalului ABC, Karey Burke, a recunoscut că visează la o revenire a serialului și ar fi foarte „interesată” de reluarea acestuia.

Întrebată dacă Lost se va întoarce vreodată pe micile ecrane, șefa de programe a dat un indiciu. „Aș vrea foarte mult, este o revedere pe care aș fi interesată s-o văd”, a comentat șefa postului ABC. Cu toate acestea, Karey a clarificat mai târziu că nu există planuri curente pentru a relua filmările la „Lost” și că nici măcar nu a vorbit cu scenaristul J.J. Abrams despre așa ceva.

Serialul Lost ar putea fi continuat de producători la 9 ani distanță de ultimul episod!
La 9 ani de la ultimul episod difuzat, producătorii serialului „Lost” se gândesc să reia filmările. „Este efectiv ceea ce visez când mă duc la culcare noaptea.”, a detaliat Karey Burke în discuția cu un reporter. „De multe ori mi se pune întrebarea ce film de succes aș vrea să reiau și de multe ori răspunsul meu este Lost. Dar, deocamdată nu am nimic de raportat. Poate vreodată o să fie cazul, dar acum nu.”, a spus cea de care depinde soarta serialului „Lost”.

Vizioneaza online serialul LOST, toate seriile….

2 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Serialul Lost ar putea fi continuat după 9 ani distanță online gratis subtitrat in romana

Celebrul serial „Lost” ar putea să reapară pe ecrane. La 9 ani distanță de la ultimul episod producătorii au recunoscut că sunt interesați să reia seria celebră în toată lumea. Cea care a făcut dezvăluirea a fost chiar cea care conduce acum ABC, postul care a produs respectivul serial. Vorbind la o conferință a Asociației […]

Genre: 9 ani distanță, ABC, Karey Burke, Lost, reapară pe ecrane, reia filmările, Stiri din filme

COMMENTS