There are currently 3944 movies on our website

Sezonul 6 al serialului „Prison Break”. Când apare și ce știm până acum? online subtitrat

0
(High Quality)

Sezonul 6 al serialului Prison Break pare să fie unul dintre cele mai discutate subiecte din zilele acestea pe grupurile de cinefili și pasionați de seriale de pe Facebook, fapt pentru care am fost curios să aflu tot ceea ce se știe despre sezonul al șaselea, despre stadiul în care se află scenariul, despre filmări, distribuție sau dacă există vreun sneak peek sau teaser sau orice fel de declarație cu privire la acest zvon care ar putea să îl confirme sau infirme în orice fel.

Aparent, un membru al conducerii, Michael Thorn, a confirmat sezonul 6 al serialului Prison Break, în ianuarie 2018, prin intermediul unei declarații care ar face parte dintr-un interviu mai complex și în care spune că „se lucrează la un nou sezon și la o nouă poveste pentru partea a șasea din „Prison Break”. Totul se află la început, dar suntem foarte încântați de ideile pe care le avem în minte”.

Vestea este confirmată și de siteurile americane Digital Spy și Cinema Blend.

Ce alte detalii cunoaștem?

Bun, avem confirmarea pentru sezonul 6 al serialului Prison Break, însă ce altceva se mai știe legat de acest subiect dincolo de marea veste a continuării? În august 2017, conform Digital Spy, David Madden, din partea FOX, infirma că există ideea unui al șaselea sezon, spunând că „nu se lucrează în niciun fel la o continuare, însă dacă producătorii au vreo idee, mi-ar plăcea să o aud și să o discutăm”.

Însă pe 13 decembrie 2017, Dominic Purcell, actorul care îl joacă pe Lincoln Burrows, a anunțat pe Instagram că sezonul 6 al serialului Prison Break se află în lucru, iar în ianuarie 2018 s-a confirmat oficial acest fapt. Însă va exista un număr mai mare de episoade decât cele nouă care fac parte din sezonul al cincilea? Foarte probabil. Am putea să ne așteptăm la un sezon de până la 16 episoade.

Ce actori fac parte din distribuție?

Conform detaliilor deja cunoscute și a scenariului care s-ar putea să fie adoptat pentru acest sezon, gașca se reunește, iar acest detaliu ne oferă și primele confirmări pentru distribuție. Este evident că Dominic Purcell și Wentworth Miller sunt confirmați pentru partea a șasea din „Prison Break”, alături de Sarah Wayne Callies, Rockmond Dunbar, Robert Knepper, Amaury Nolasco și Inbar Lavi.

Două semne de întrebare se ridică atunci când vine vorba de actorii Paul Adelstein și William Fichtner. Primul a fost aparent ucis în unul din ultimele episoade, însă putem oare crede tot ceea ce vedem atât timp cât Michael și Sara au renăscut parcă din morți în sezonul al cincilea? Cât despre William Fichtner, cel care îl joacă pe agentul Alexander Mahone, nu se știe momentan nimic.

Nici actorul care îl interpretează pe Fernando Sucre, Amaury Nolasco, nu este confirmat pentru sezonul 6 al serialului Prison Break. În ultimul sezon a avut un rol important doar în unul dintre episoade, iar apariția sa este, în momentul de față, incertă. Totuși, sperăm să te revedem cât mai curând, papi.

Când va apărea sezonul al șaselea?

Încă o întrebare mare care încă nu are parte de un răspuns pe măsură. Ceea ce se știe sigur este că nu foarte curând. Aș vrea să fac o predicție și să spun începutul anului 2019 sau în vara lui 2019, însă sper din tot sufletul că se va întâmpla mai repede de atât. Presa din SUA precizează mijlocul anului 2019.

Puteti urmari: Filmul aici….   iar   Serialul aici….

43 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Sezonul 6 al serialului „Prison Break”. Când apare și ce știm până acum? online subtitrat

Sezonul 6 al serialului Prison Break pare să fie unul dintre cele mai discutate subiecte din zilele acestea pe grupurile de cinefili și pasionați de seriale de pe Facebook, fapt pentru care am fost curios să aflu tot ceea ce se știe despre sezonul al șaselea, despre stadiul în care se află scenariul, despre filmări, distribuție sau […]

Genre: Amaury Nolasco, Dominic Purcell, Lincoln Burrows, Prison Break, Prison Break (Serial TV 2005- ), Prison Break | Netflix, Robert Knepper, Rockmond Dunbar, Sarah Wayne Callies, Sezonul 6 al serialului Prison Break, Sezonul 6 Prison Break, Stiri din filme

COMMENTS