There are currently 3742 movies on our website

Sherlock Holmes 2009

1
(High Definition)
Advertising
Loading...

FILM DETAILS Added 4 years ago
Sherlock Holmes 2009

Genre: Actiune, Aventura, Crima, Filme 2009

IMDB rating: 7.6

Director: Guy Ritchie

Writers: filmului Sherlock Holmes 2009 online subtitrat va avea loc la data de 25 decembrie 2009

Stars: Salutări de nou din întuneric. Literatura face o mare rar pentru o mare cinematograf. Mediile sunt extrem de diferite. Cu toate acestea o mare literatură, în mâinile potrivite, pot face pentru cinematografia foarte distractiv. Acesta este cazul cu interpretarea lui Guy Ritchie de Sir Arthur personaj cel mai mare Conan Doyle.

Dl Ritchie ne oferă destul de o abatere de la Basil Rathbone și Nigel Bruce "Holmes și Watson". Aici vom obține efecte speciale orbitoare și aproape de isprăvi și cascadorii super-om. O altă poftă de mâncare este faptul că acest Holmes aici nu este alezaj meticulos, pretențios în viața reală. De fapt, el trăiește mai mult ca un băiat frat sau rock star - plin cu camere si accese de izolare coșul de gunoi.

Ceea ce nu lipsește este Holmes "de clasă mondială atenție la detalii. Povestea de aici este multi-stratificat și de fapt foarte interesant, în cazul în care nu un pic mai mare minte și high-concept. Încă-sub-construcție Tower Bridge joacă un rol în film și bleakness și gri din Londra, este capturat perfect.

Desigur, nu voi dezvălui detalii ale celeilalte poveste decât să spun băieții "buni" sunt în afara pentru a obține un tip adevărat rău aici ... minunat jucat de mereu solid Mark Strong, care poate sau nu poate fi mort . Asta face întotdeauna pentru un caz interesant! Sprijinul din partea Rachel McAdams si Eddie Marsan sunt bine, dar Robert Downey Jr. si Jude Law sunt reale stele ca Holmes și Watson. Ciudat cum se pare, ei într-adevăr au un factor amic care funcționează bine pe ecran. corporalitate Downey l-a stabilit întotdeauna în afară de mulți actori contemporani ... el se misca ca un dansator și lupte ca un campion. Jude Law este adesea prea destul de băiat pentru mine, dar el face într-adevăr un frumos loc de muncă de a capta sidekick reticente cu abilități complementare.

Acesta este un film mare! Este făcută să fie un moment bun rollicking cu tone de popcorn munched. Copiii mai mici nu vor fi în măsură să urmeze povestea, dar oricine care a citit o poveste Holmes (și nu este împotriva unei licențe artistice pic), ar trebui să vadă filmul. Este extrem de distractiv si distractiv sa ma uit.

Etiketler: , , ,

COMMENTS