There are currently 3782 movies on our website

Sugar Mountain 2016 online subtitrat

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Sugar Mountain 2016 online subtitrat

Genre: Drama, Filme 2016, Thriller

IMDB rating: 5.6

Director: Richard Gray

Writers: filmului Sugar Mountain 2016 online subtitrat va fi la data de 9 decembrie 2016 USA

Stars: Nu prea înțeleg modul în care acest film Sugar Mountain 2016 online subtitrat este rating săraci Astfel de a suporta, deoarece acesta nu este unul dintre filmele originale le-am văzut și ceva timp.

Efecte speciale? Pentru puțin. Acesta este teritoriu pustiu pur și joacă panoramică. Sălbatice din Alaska La sale cele mai rafinate și un decor natural, muzica (nativ Alaskăi negru Railroad Company cu fonfăi bluegrass si un simt robust, rustic), cu oameni "reale" în fundal pe tot parcursul.

N-am putut anticipa nimic din ce s-ar întâmpla în acest film, chiar dacă a apărut * * mundanely precizate de outs. Nimic nu e la ea pare că în "Sugar Mountain"; pentru că, interesul meu a fost susținut și încurcate cu care acționează foarte bine, intrigi, și neîncredere pe tot parcursul.

Acest film Sugar Mountain 2016 online subtitrat a simțit foarte Indie- "ish" pentru mine. Am apreciat dezbrăcat în jos și neîndemânare sentimentul de realness. Dacă sunteți în căutarea pentru glitz, elita de la Hollywood gunoi, uita-l din nou. Acest lucru este mai mult decât atât.

Etiketler: , , ,

COMMENTS