There are currently 3931 movies on our website

TAG: Dă-o mai departe (2018) Film Online Subtitrat

0
(High Definition)

[xyz-ihs snippet=”tt2854926″]
[xyz-ihs snippet=”-tt2854926″]

Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu ţin cont de nicio regulă într-un joc de leapşa, pe care îl fac încă din clasa întâi – îşi riscă sănătatea, slujbele şi chiar relaţiile pentru a câştiga. Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul are loc în acelaşi timp cu nunta singurului participant neînvins, ceea ce l-ar putea prinde pentru prima dată cu garda jos. Dar el ştie că prietenii lui sunt gata de atac şi este pregătit.

Bazată pe fapte reale, comedia „TAG: Dă-o mai departe” este încă o dovadă a nebuniilor pe care le pot face unii oameni pentru a rămâne în fruntea clasamentului. O producţie Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema, filmul are premiera în cinematografele din ţară începând cu 6 iulie.

29 vizionări
FILM DETAILS Added 3 years ago
TAG: Dă-o mai departe (2018) Film Online Subtitrat

[xyz-ihs snippet=”tt2854926″] [xyz-ihs snippet=”-tt2854926″] Timp de o lună, în fiecare an, cinci prieteni extrem de competitivi nu ţin cont de nicio regulă într-un joc de leapşa, pe care îl fac încă din clasa întâi – îşi riscă sănătatea, slujbele şi chiar relaţiile pentru a câştiga. Însă, acest an este cu totul special, pentru că jocul […]

Genre: Actiune, Comedie, TAG 2018 ONLINE SUBTITRAT, TAG: Dă-o mai departe (2018) Film Online Subtitrat

COMMENTS