Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Benefactor 2015 – online subtitrat

1
( High Definition )
Advertising
Loading...


Francis L. Watts (Richard Gere) este un om de afaceri foarte influent care traieste in Philadelphia. In ciuda bogatiei si a legaturilor sale cu prieteni foarte importanti el este inca in doliu si are un sentiment de vinovatie datorita mortii unui prieten de-al sau cauzat de un accident de masina care se crede responsabil. In incercarea de asi calma durerea si sentimentul de vina el devine dependent de morfina si se imprieteneste cu fiica prietenului sau Dakota Fanning.Ceea ce o sa vedeti ni film este un om disperat in incercari de a avea o viata normala atunci cand totul in jurul sau se prabuseste.

Descriere 3 years

Francis L. Watts (Richard Gere) este un om de afaceri foarte influent care traieste in Philadelphia. In ciuda bogatiei si a legaturilor sale cu prieteni foarte importanti el este inca in doliu si are un sentiment de vinovatie datorita mortii unui prieten de-al sau cauzat de un accident de masina care se crede responsabil. In […]

Gen: Actiune, Drama, Filme 2015, Filme bune

Premierea: Premierea filmului The Benefactor 2015 15 January 2016 (USA)

Director: Andrew Renzi

Descriere: Categorie: Drama IMDB: 5,6 Filmul se deschide cu un accident teribil provocat de Franny, caracter jucat de Richard Gere. In masina se afla cei mai buni prieteni si parintii Oliviei, jucata de Dakota Fining. Atat sentimentul de vinovatie cat atasarea fata de aceasta il imping pe Frany sa o ajute pe Olivia cinci ani mai tarziu cand ii cere ajutorul pentru a ii asigura un loc de munca doctorul Luke, sotul acesteia, jucat de Theo James. Legatura odata pierduta dintre Franny si Olivia pare a se reface iar trecutul devine din ce in ce mai suportabil. Lucrurile nu sunt insa intodeauna atat de simple si se pot complica atunci cand te astepti mai putin.

In rolurile principale: , ,

Loading...
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?