There are currently 3755 movies on our website

The Big Bang (2011)

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
The Big Bang (2011)

Genre: Actiune, Mister, Thriller

IMDB rating: 5.5

Director: Tony Krantz

Writers: filmului The Big Bang (2011) online subtitrat este la data de 3 Februarie 2011 (Bahrain)

Stars: Acesta este filmul de la Hollywood refuză să facă; acest lucru fiind făcut de candidați independenți rareori devine o eliberare de teatru (cel puțin în Statele Unite ale Americii). Sunt foarte norocos, capturare aceste filme în țările în care cultura nu a fost încă să fie distrus.

Aceasta este povestea de detectiv clasic, cu elemente foarte moderne, cum ar fi fuziunea atomică și o sarcină sexuală în urmă cu 40 de ani mai puțin frecvente.

Ochi privat, Ned Cruz este comandat de un ex-con pentru a găsi o femeie pe care o iubește, după și relația epistolară. El are doar poza ei și scrisorile, dar femeile nu numai că au dispărut, dar toată lumea pare să-i fi uitat.

cercetare il duce la New Mexico, în cazul în care un miliardar este de a face experimente de fuziune atomice.

Toate acestea se spune în spate în timp ce blițul a fost chestionat trei polițiști nu foarte prietenoși.

La fel ca în poveștile polițiste bune; există mai multe informații decât este necesar, cu toate acestea toate informațiile sunt acolo.

Care acționează este remarcabil. Banderas dovedește din nou că poate transporta un film; el este total credibil într-o parte, care nu pare chiar pentru el; dar aproape toți ceilalți sunt, de asemenea, excelent sau cel puțin foarte bine. Toata lumea pare a fi foarte motivat în obținerea dreptului de film. Și ei reușesc.

Aspectele tehnice; în special în cinematografie sunt excelente, de asemenea. Există o mulțime de detalii artistice, dar niciodată nu se plătește prea.

Rezumat, trebuie doar să-l văd, să acorde o atenție și sa bucurat de ea

Etiketler: , , ,

COMMENTS