There are currently 3949 movies on our website

The Darkest Minds (2018) subtitrat online hd in romana

0
(High Definition)

[xyz-ihs snippet=”tt4073790″]
[xyz-ihs snippet=”-tt4073790″]

Când am auzit prima oară de aceast film, am fost imediat interesat, pentru că filmele despre oameni cu abilitati speciale mereu mă intrigă.

Aceste filme incep destul de plictisitoare, insa pe măsură ce intrați direct în poveste fără să știți ce “capabilitate” a avut principalul protagonist in speta Ruby , filmul devine mai mult decat interesant. Începe într-o tabără pentru copiii cu aceste abilități și ceea ce am găsit confuz cu privire la acest pic era că copiii cu aceleași abilități au fost grupați în aceleași culori.

Culorile au fost menționate foarte mult în timpul acestei productii și am fost întotdeauna confuz, deoarece abilitățile nu au fost explicate pe deplin, pe măsură ce unii oameni i-au poreclit culoarea și nu am înțeles ce înseamnă de exemplu : “verde” . Începutul acestei povestiri se concentrează în principal pe modul în care Ruby se simte față de sine și cum acționează asupra altora. Mai întâlnim pe Chubs, Liam și Zu și aflăm cât de speriată e Ruby. După ce ne întâlnim și ne obisnuim cu noile personaje, povestea merge de-a lungul timpului până la punctul culminant, ceea ce mă aștepta să ma atraga mult mai mult. M-am simțit ca și cum ar fi fost doar niște bucăți din acest film pe care mi-a plăcut cu adevărat, și celelalte părți pe care le trageam.

Odată ce punctul culminant moare, încheierea a fost extrem de dificil de ținut pasul, deoarece nu m-am simtit ca m-am interesat suficient pentru a intelege unde era toata lumea la acea vreme. Ruby a fost un personaj destul de cool de urmarit. E un fel de rău, și de fapt este cu adevărat grijuliu. Liam a fost unul dintre personajele mele preferate, pentru că el a fost cealaltă jumătate din partea acestei productii și el a fost genul de personaj pe care toată lumea il dorește alături de ei, deoarece ei se gândesc întotdeauna la tine în fața lor și știu exact cum sa te fac sa te simti special.

71 vizionări
FILM DETAILS Added 3 years ago
The Darkest Minds (2018) subtitrat online hd in romana

[xyz-ihs snippet=”tt4073790″] [xyz-ihs snippet=”-tt4073790″] Când am auzit prima oară de aceast film, am fost imediat interesat, pentru că filmele despre oameni cu abilitati speciale mereu mă intrigă. Aceste filme incep destul de plictisitoare, insa pe măsură ce intrați direct în poveste fără să știți ce “capabilitate” a avut principalul protagonist in speta Ruby , filmul […]

Genre: Filme 2018, Filme bune, HD, SF, Thriller

Director: Jennifer Yuh Nelson

Etiketler: , ,

SIMILAR MOVIES
Jolt (2021) online subtitrat
1,566 vizionări views
Pig (2021) film subtitrat
307 vizionări views
COMMENTS