There are currently 3708 movies on our website

The Founder 2017 in romana hd

0
(High Definition)
Advertising
Loading...


FILM DETAILS Added 4 years ago
The Founder 2017 in romana hd

Genre: Biografic, Drama, Filme 2016, Filme 2017, Istoric

IMDB rating: 7.3

Director: John Lee Hancock

Writers: filmului The Founder 2016 va avea loc la data de 20 ianuarie 2017

Stars: Filmul a începe cu Ray Kroc (Michael Keaton), oferind un pas direct la camera video pentru o mașină de milkshake Multimixer. El merge mai departe și în spiel lui despre modul în care ne-am putea gândi un cap milkshake-ul este suficient, dar oamenii sunt, probabil, atât de iritat de cât timp este nevoie pentru un milkshake, ei se opresc aceasta comanda si daca acestea au fost în stare să facă mai mult, mai mulți oameni ar comanda ea și de aprovizionare ar fi egal cu cererea. După acest pas este terminat, îl vedem în bucătăria unui restaurant fast-food drive-in care proprietarul respinge pas lui.

Noi învățăm este 1954. Ray comanda prânzul la restaurantul local, drive-in care el a fost cabrare la (în cazul în care fetele carhop atașați tava la ușa mașinii) și notează câți dintre clienții sunt adolescenți nesuferite și cât timp este nevoie pentru a obține mâncarea.

Ray se duce în camera lui de hotel și numește soția lui. El îi spune că vânzările merg bine, dar ea este sceptic. El călătorește într-un alt oraș și recită același teren la un alt drive-in și este, de asemenea, respinsă. El așteaptă masa de prânz la acel restaurant, de asemenea, și atunci când aceasta ajunge în cele din urmă, ei a lua comanda lui greșit și chelnerița frunze înainte de a putea indica asta.

Când el numește iunie, care lucreaza la compania de vânzări care lucrează în Chicago, ea îi spune despre restaurant din San Bernardino, California, care tocmai a ordonat șase dintre mașinile sale. El crede că aceasta este o eroare, astfel el numește restaurantul McDonalds. I-au spus că a fost o greșeală și ei de fapt, doresc să comande opt. Acest lucru piques Raze curiozitate și el face unitatea pe Route 66 în San Bernardino pentru a vedea restaurant în persoană.

Ray trage în sus pentru a vedea nu un restaurant drive-in, dar o plimbare-up. Oamenii așteaptă în două linii și comandă la o fereastră. Atunci când Ray ajunge la partea din față, a comandat un burger, cartofi prăjiți, și bicarbonat de sodiu timp de 35 de cenți. In cateva secunde, el primește hrana lui într-o pungă de hârtie. Acest lucru îl încurcă, deoarece în mod normal, durează aproximativ 20 de minute pentru a primi mâncare. El a spus că folosesc o tehnică de servicii rapide și că produsele alimentare este de unică folosință și nu este necesară nici o argintărie. Când el întreabă unde Hes ar trebui să mănânce masa, Hes a spus el poate mânca oriunde în parc, acasă, în mașina lui. Ray îl transportă peste la o bancă și se mută peste în timp ce o mamă și cei trei copii i se alăture pe banca de rezerve. El își dă seama cât de familie orientate spre restaurantul este.

Etiketler: , , ,

COMMENTS