There are currently 3708 movies on our website

The Girl on the Train 2016 Filmul

4
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
The Girl on the Train 2016 Filmul

Genre: Filme 2016, Mister, Thriller

Director: Tate Taylor

Writers: filmului The Girl on the Train 2016 va fii pe 7 octombrie 2016

Stars: In fiecare zi Rachel, ia trenul pentru a pleca la lucru in Londra , si de fiecare data trenul trece de pe langa casa ei veche . Casa in care a trait impreuna cu sotul ei , care acesta inca mai locuieste acolo , impreuna cu cu noua sa sotie si al lor copil . Dar aceasta, incearca sa nu se concentreze asupra trecutului ei , pana intr-o zi cand vede un cuplu care traieste cu cateva case mai jos - acestea sunt Megan si Scott Hipwell . Ce se poate intampla mai departe ?

Etiketler: , ,

COMMENTS

 

“The Girl on the Train 2016 Filmul” 3 comment
  1. Marin - 4 years ago

    Va spun atunci când vizionarea filmului, s-au simţit oarecum similare în tonul în care un mister implicat o lipsă persoană şi întrebam dacă personajul principal a fost cel responsabil pentru crima. În cazul de fata in tren, ce caractere Emily blunt Rachel o stare de ebrietate, care a fost printr-un divorţ şi se întâmplă pentru a vedea câteva în tren care ea fanteziile despre. O zi Rachel experienţele un Black-out de felul atunci când a atacat şi nu pot par să-şi amintească ce sa întâmplat. Acum, filmul se simte oameni întrebam dacă Rachel a fost culcat sau spune adevărul. Cred că Emily blunt este destul de mare în rolul şi vă simţiţi durere personajul ei trece printr.

  2. Nea Gheorghe - 4 years ago

    Mă simt ca acest trailer dezvaluie prea mult despre povestea sa fiu sincer, venind de la o persoană care a citit cartea. Eu cred cu adevărat acolo lucruri aici ar trebui să fie să afle mai degrabă acesta din urmă în film decât înainte de a merge chiar.

  3. Jedy - 4 years ago

    Marin, dupa cele scrise de tine, nu numai ca omul nu intelege nimic, dar mai crede ca esti si putin retardat.