There are currently 3708 movies on our website

The Good Neighbor 2016

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
The Good Neighbor 2016

Genre: Filme 2016, Filme bune, Filme noi hd, Thriller

IMDB rating: 8.2

Director: Kasra Farahni

Writers: filmului The Good Neighbor 2016 va fi pe data de 16 septembrie 2016.

Stars: Sa iti spionezi vecinul multi intre noi o fac din instict si ni s-a intamplat cel putin odata pentru fiecare dintre noi.

Ethan şi Sean (Logan Miller şi Keir Gilchrist) hotarasc impreuna sa planteze camere video si dispozitive de supraveghere asupra casei unui vecin mai in varsta Dl Grainey (James Caan), Acestia isi bat joc de el si totodata filmeaza intregul eveniment. Ideea este una diabolica si nastrusnica scoate la iveala lucruri ciudate care nu sar fi gandit vreodata ca ar fi posibile.

Incercam sa intelegem atitudinea josnica si rea intentionata si nu in ultimul rand motivul pentru care acesti copii decid sa tortureze acest acest om sărac, rămânând, de asemenea, într-o stare constantă de teroare. La un moment dat filmul sufera de o anumita oboseala si o doza de indoiala acea 'Asteptare' , ai spune ca au adoptat ideiea din "Disturbia" si exista câteva momente în care tind spre ridicol, dar în general, regizorul reuseste sa amestece stilurile împreuna intr-un film de coeziune.

Un grup de de copii răutăciosi de la o scoala (Keir Gilchrist şi Logan Miller) isi bat joc de un vecin (James Caan).In timp ce era supravecheat neincetat si foarte atenti la reactiile pe care acesta le avea dupa actiunile rautocioase ale copiilor, acestia sunt stupefiati dupla descoperirea ciudata si mistica pe care vecinul le afisa in intimitate.

Etiketler: , , , , , , ,

COMMENTS