There are currently 3895 movies on our website

The Huntsman Winter’s War – 2016

1
(High Quality)
Eric și colega războinică Sara, crescuți ca membri ai armatei reginei Freya de gheață, încearcă să-și ascundă dragostea interzisă în timp ce luptă pentru a supraviețui intențiilor rele atât ale lui Freya, cât și ale surorii sale Ravenna.


3 vizionări
FILM DETAILS Added 5 years ago
The Huntsman Winter’s War – 2016

Eric și colega războinică Sara, crescuți ca membri ai armatei reginei Freya de gheață, încearcă să-și ascundă dragostea interzisă în timp ce luptă pentru a supraviețui intențiilor rele atât ale lui Freya, cât și ale surorii sale Ravenna.

Genre: Actiune, Aventura, Drama

IMDB rating: 8,9

Director: Cedric Nicolas-Troyan

Stars: The Huntsman Winter's War sau traducerea in limba romana Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii este filmul de actiune, drama, aventura dar si fantastic pe care toata lumea vrea sa-l vada si are unele dintre cele mai bune efecte speciale , dar la fel de buna mai este si calitatea care ne uimeste la cat de buna este , datorita faimosului regizor Cedric Nicolas-Troyan . Acest film de succes are nevoie de doi actori la fel de buni care sa ii joace pe Vanator dar si pe prea frumoasa Creasa a Zapezii . Sii acei actori sunt chiar Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost care au facut o treaba foarte buna . Povestea filmului acesta ne prezinta foarte multe actiuni violente , dar si puterile supranaturale nemaintalnite , toate foarte bine proiectate. Ravenna , malefica regina din timpurile acelea , a fast infranta de micuta si neajutorata Alba ca Zapada care vroia doar sa-si vada sora cum plecare pentru totdeauna si nu se mai putea intoarce si acestea a distrus-o pe Alba ca Zapada. Freya are puteri supranaturale nemaivazute, acelea de a isi ingheta adversarul in orice ipostaza , el a trait tot acest timp in castelul sau umil , in tot acest timp puteriile i-au crescut si si-a format o intreaga armata pe care o va folosii pentru a invinge pe cei care ii facusera rau in trecut , printre care se afla chiar si Eric si cea mai buna razboinica malefica Sara. Acesta voia sa le ingheta inima tuturor celor care ii facusera rau in trecut sa nu mai simpta nici-o data ce este iubirea in viata lor. Un mare calvar se asuma pe capul lui Freya cand afla ca sora ei este decedata asa ca nu mai sta pe ganduri si isi trimite soldatii intr-o misiune importanta , aceea de a duce Oglinda Magica la o vrajitoare foarte puternica si desteapta care avea abilitatiile de a extrage puteriile din aceea oglinda. Daca ecest fapt se va intampla fortele binelui vor stii ca vor trebui sa fie tot mai puternici si mai viteaji , deoarece fortele raului vor fii de doua ori mai puternici si mai breaji ca nici-o data si mai razbunatori. Se pare ca dupa ce afla aceasta veste nu se dau batuti ci se arata invincibili fata de cei doi care fusesera alungati dupa tradarea reginei lor si nerespectarea regurilor date da catre ea. Intr-un bun final intra in ajutor in acest razboi catastrofal Sara si Eric pentru a lupsa contra cele doua regine malefice , dar nu numai , ci si pentru a-si face un bine lor.

Etiketler: , ,

COMMENTS