There are currently 3755 movies on our website

The International 2009

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
The International 2009

Genre: Actiune, Crima, Drama, Filme 2009

IMDB rating: 6.5

Director: Tom Tykwer

Writers: filmului The International 2009 online subtitrat va avea loc la data de 13 Februarie 2009

Stars: Sunt un fan al regizorului german Tom Tykwer (Run Lola Run, Printesa si Warrior, Heaven, parfum: Povestea unui criminal). Povestea părea ca o direcție diferită pentru el, așa că acesta a fost un must see pentru mine.

În primul rând, singura problema pe care am avut-o cu filmul The International 2009 online subtitrat este scenariul, unele linii de născocite, mai ales în al treilea act, scoate în afară. Dialogul într-adevăr încearcă să forțeze tema în jos în gât telespectatorilor. Altele decât că, orice altceva a fost top notch. Modul în care povestea este configurat și mai concretă și detaliată a fost captivant pentru mine. Îmi place un film care permite cifra de vizualizare-l pentru ei înșiși. Are un mister clasic înființat, în cazul în care privitorul este în pantofi de protagonist, vom ajunge să-l dau seama, împreună cu el, așa cum o desira.

Clive Owen si Naomi Watts erau decente, dar nu într-adevăr se întinde acolo care acționează picioare aici. Cinematografie și locațiile au fost frumoase, filmat intr-o paleta neo-noirish albastru / gri, de culoare, cu o mulțime de fotografii cu unghi larg de caractere mică în comparație cu arhitectura urbană. Loviturile de departajare a fost foarte bine făcut și mai realiste și grittier decât de obicei piesa set de acțiuni.

Etiketler: , , , ,

COMMENTS