There are currently 3944 movies on our website

The Irishman (2019) online subtitrat

0
(High Quality)

The Irishman (2019) online subtitrat îi reunește pe Martin Scorsese și Robert De Niro într-un proiect de suflet. Filmul este a noua colaborare a celor doi și prezintă lumea gangsterilor, centrându-se pe Frank (Irlandezul) Sheeran, interpretat de De Niro, care-și amintește implicarea sa în dispariția prietenului lui de o viață, Jimmy Hoffa. Bazat pe cartea lui Charles Brandt (I heard you paint houses), filmul îl urmărește pe Irlandez, un oficial al uniunii cu legături în mafie, care se presupune că și-a ucis prietenul. Jimmy era conducătorul uniunii și un om controversat, parte din familia de criminali Bufalino.

Sheeran un veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, s-a întâlnit pentru prima dată cu Hoffa atunci când amândoi aveau în jur de 30 de ani, tocmai de aceea o mare parte din buget va merge către machiaj pentru a-i transforma pe cei doi actori principali în versiunile lor mai tinere pentru bucățile din tinerețe petrecute în anul 1959.

Martin Scorsese a declarat că spera să facă acest film încă din 2008, și că acesta este un risc: „Cei de la Netflix riscă mult. Irlandezul este un film riscant. Nimeni nu a vrut să finanțeze filmul timp de șapte ani. Și desigur că toți îmbătrânim. Netflix a riscat”.

Joe Pesci îl va interpreta pe șeful crimei Russel Bufalino, mentorul lui Sheeran.


39 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
The Irishman (2019) online subtitrat

The Irishman (2019) online subtitrat îi reunește pe Martin Scorsese și Robert De Niro într-un proiect de suflet. Filmul este a noua colaborare a celor doi și prezintă lumea gangsterilor, centrându-se pe Frank (Irlandezul) Sheeran, interpretat de De Niro, care-și amintește implicarea sa în dispariția prietenului lui de o viață, Jimmy Hoffa. Bazat pe cartea […]

Genre: Biografic, Crima, Drama

Etiketler: , ,

COMMENTS