There are currently 3931 movies on our website

The Nun (2018) Film online subtitrat in romana HD

0
(High Definition)

[xyz-ihs snippet=”tt5814060″]

The Nun (2018) Film online subtitrat in romana HD

Pe pragul juramantului sau final un preot cu un trecut bântuit și un noviciat este trimisa o calugarita de Vatican pentru a investiga moartea unei tinere călugărițe în România și a se confrunta cu o forță răuvoitoare sub forma unei călugărițe demonice.
Părintele Burke este trimis la mănăstirea Cârța împreună cu o tânără novice, chiar înainte ca aceasta să își depună jurământul final. Reușind să descopere taina blestemată a ordinului monahal.
Confruntarea cu prezența malefică ce bântuie mănăstirea, transformând-o într-un adevărat câmp de luptă al celor vii cu cei damnați.

65 vizionări
FILM DETAILS Added 3 years ago
The Nun (2018) Film online subtitrat in romana HD

[xyz-ihs snippet=”tt5814060″] The Nun (2018) Film online subtitrat in romana HD Pe pragul juramantului sau final un preot cu un trecut bântuit și un noviciat este trimisa o calugarita de Vatican pentru a investiga moartea unei tinere călugărițe în România și a se confrunta cu o forță răuvoitoare sub forma unei călugărițe demonice.Părintele Burke este […]

Genre: Actiune, download filme noi, Film Online Subtitrat in Romana, film subtitrat, Filme 2018, filme actiune, filme comedie, filme download, filme noi online, filme noi subtitrate, filme online, filme subtitrate, Horror, movie 2018, movie new, The Nun, The Nun (2018), The Nun (2018) Film online subtitrat in romana HD, The Nun download, The Nun film, The Nun film online, The Nun film online subtitrat in romana, The Nun hd, The Nun in romana, The Nun movie, The Nun movie online, The Nun online, The Nun subtitrat, Thriler

COMMENTS