There are currently 3757 movies on our website

The Santa Clause 1994

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
The Santa Clause 1994

Genre: Comedie, Drama, Famile, Filme 1994

IMDB rating: 6.4

Director: John Pasquin

Writers: filmului The Santa Clause 1994 online subtitrat va avea loc la data de 11 Noiembrie 1994

Stars: The Santa Clause (1994) online subtitrat

Întrebat vreodată, cine este The Santa Clause, într-adevăr? De unde a venit de la, cât de vechi este el? Cum în lume nu se stoarce în jos un coș de fum, și cum se ajunge, în cazul în care nu există un coș de fum? Care-i treaba aici? Ei bine, din fericire, răspunsurile la aceste întrebări și nu sunt în cele din urmă a răspuns, ca și legenda lui The Santa Clause vine la viață ca niciodată înainte în `The Santa Clause", în regia lui John Pasquin și încearcă Tim Allen. Scott Calvin (Allen) este un executiv cu o companie de producție de jucării, el a divortat si are un fiu tânăr, Charlie (Eric Lloyd), care încă mai crede în Santa, dar este la o vârstă la care îndoiala începe să se strecoare în imagine. Iar faptul că mama lui Charlie, Laura (Wendy Crewson) are un prieten, Dr. Neal Miller (Judge Reinhold), care este un psihiatru, nu este de a ajuta situația orice. Neal, se pare, este de neclintit despre consiliere Charlie în realitățile vieții, care, desigur, include scoop reale pe Mos Craciun, care nu merge peste prea bine cu Scott.

Apoi, în Ajunul Crăciunului, care Charlie cheltuiește cu Scott, un lucru ciudat se întâmplă. E o zăngănit pe acoperiș, și Scott se grăbește afară să investigheze, în cazul în care el descoperă un om într-un costum roșu inghesuie despre pe acoperișul casei sale cu două etaje. Ceasuri Scott, omul își pierde picior și cade în zăpadă pe peluza din față. Și, spre uimirea lui Scott, e The Santa Clause! Sau cel puțin un tip îmbrăcat ca The Santa Clause, și el nu se află într-o formă foarte bună în acest moment. Culcat acolo pe spate, omul mâinile Scott o carte cu instrucțiuni scrise pe ea despre ce să facă în această situație particulară. `Pune pe costum", se spune, `Renii va ști ce să facă." Iar când Scott se uită înapoi până la acoperiș, ceea ce vede ajunge la concluzia ce Neal ar numi, probabil, o Eparhie (semnificativ Experiența emoțională) și, deși el nu-l realizeze în acest moment, viața lui este pe cale să se schimbe pentru totdeauna ...

Și cu asta, Pasquin merge mai departe pentru a spune povestea odiseei uimitoare lui Scott Calvin, care pune un plin de umor, și uneori mișcătoare, spin pe această extrădare contemporane și extrem de imaginativ de poveste The Santa Clause, care oferă mult mai mult decât o față proaspătă pe o poveste veche. Unghiul de The Santa Clause are acel apel universal, care va atrage telespectatorii inițial, dar ceea ce face ca această poveste într-adevăr accesibilă este realitatea care se află sub fantezie. Relațiile de analizat în acest film-- întreaga situație cu Scott, Charlie, Laura si Neal-- sunt destul de frecvente în lumea noastră modernă, iar acest obstacol în viața acestor personaje pune un echilibru necesar în povestea pe care o face mai mult doar o altă fantezie de Crăciun. Se pune o margine de pe sentimentalismul care ar fi fost over-the-top a avut Scott, de exemplu, a fost un om fericit căsătorit cu o viață de text carte de familie. Ar fi fost bine, poate o o oră specială T. V. într-o marți seara, în timp ce această poveste și modul în care este prezentat este unic și se pretează bine la starea de lungime totală a imaginii de mișcare.

Cand te gandesti la Tim Allen, nu crezi că în mod necesar, în ceea ce privește Santa Claus-- lui Tim Taylor, `Home Improvement 'persona este pur și simplu prea mare anvergură (acolo sunt, de fapt, unele` în "glume stropite subtil pe tot parcursul acest film, la fel ca atunci când Scott, în atelierul lui Mos Craciun, preia o curea instrument de jucărie și o ține de până la sine) - dar devine de fapt un rezultat pozitiv aici, iar o altă parte a recursului acestui film. stabileste Scott ca o persoană reală, un tip de mediu care încearcă să facă față problemelor de zi cu zi ale vieții de zi cu zi. Și păstrează miezul poveștii la pământ, ceea ce face ca în cele din urmă lucrarea de fantezie în timp ce oferindu-i inimă. Așa că, în retrospectivă, Allen a fost o alegere perfecta pentru rolul lui Scott Calvin, iar pe termen lung, acest lucru pur și simplu se poate dovedi a fi unul dintre rolurile sale cele mai memorabile (care este oarecum ironic, ca acest lucru a fost debutul pe marele ecran a lui Allen), pentru că acest lucru este cu siguranță genul de film pe care este obligat să facă o mulțime de filme anuale `vacanță oamenilor pentru a viziona" lista, care se încadrează în această categorie de filme puteți viziona peste si peste din nou în fiecare sezon de Crăciun, cum ar fi `o poveste de Crăciun." `Crăciun vacanță, '` A Christmas Carol' si 'Este o viață minunată. " Toate filmele care, deși cu siguranță diversă, au în centrul lor spiritul Crăciunului, împreună cu valorile familiale și tradiții, și toate spus într-un mod care să permită privitorului să identifice cu ușurință cu personajele și povestea, care este exact ceea ce face acest film .

Eric Lloyd se transformă într-o bună performanță Charlie, ceea ce face caracterul său credibil în același timp menținându-l pozitive, în ciuda conflictelor care îl înconjoară, și Crewson și Reinhold sunt solide în rolurile lor respective, precum și. Dar, în roluri secundare, performanțele remarcabile provin de la David Krumholtz, Bernard, Santa Capul Elf, și Paige Tamada, care este duios ca Judy, elf mic.

Intregind exprimate de sprijin sunt Peter Boyle (dl Whittle), Mary Gross (ra Daniels), Larry Brandenburg (detectivul Nunzio), Judith Scott (Susan), Jayne Eastwood (Judy, chelnerița) și Joyce Guy (Principal Compton).

Etiketler: , , ,

COMMENTS