There are currently 3757 movies on our website

The Stakelander 2016

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
The Stakelander 2016

Genre: Actiune, Filme 2016, Horror

IMDB rating: 5.7

Director: Dan Berk, Robert Olsen

Writers: filmului The Stakelander 2016 online subtitrat va avea loc la data de 15 octombrie 2016

Stars: Călătoresc departe de oraș fortificat, un om rătăcește în salvatorul anterior al societății lor, care este acum trăiesc într-un vast pustiu, plin-vampir și încearcă să-l ajute prin sortare trecutul lui tulbure pentru a ajuta la restabilirea societatea pașnică și-au amintit.

Acest lucru a fost destul de aici efortul dezamăgitoare și într-adevăr underwhelming. Cele mai multe dintre problemele filmului se datorează faptului că acesta pur și simplu nu are mult de nimic se întâmplă aici, spre deosebire de original, care a avut o mulțime de scene de acțiune plăcută pe tot parcursul. In schimb, aici filmul este mult mai presat pentru melodramă de lame despre lupta pentru supraviețuire în pustie și căutarea lui pentru mentorul său că este nevoie de o multime de timp pentru a obține de fapt, orice fel de acțiune prezentat în cadrul acesta pe masura ce scene de el rătăcire în jurul valorii de pustiu întâlnirea familiei singuratică, găsindu-l în clubul de luptă în subteran și scenele cu adevărat nesfârșite ale celor doi dintre ei drumeții în jurul cu femeia pe care-l captiv într-adevăr se simte ca scenele aparent fără sfârșit, care nu sunt în nici un pic interesant și pur și simplu trageți într-adevăr asta afară.

De asemenea, odată ce ajunge în noul compus scenele ei întâlnire cu localnicii care trăiesc acolo și să interacționeze cu ei ca ei să se integreze în stilul lor de viață, de asemenea, face ca aceasta destul de mult prea blând și mai degrabă plictisitoare în timpul aici.

Care produce, de asemenea, efectul nedorit de a menține vampiri-off ecran cu excepția câtorva întâlniri scurte pe tot aici, care este doar scene bune din film, dar într-adevăr atrage cât de puține scene au fost implicate în când este pe deplin posibil pentru a vedea scene cum mici acestea sunt afișate și iese ca continuarea modul în care acest lucru este viciat.

Ea vine aproape oferind unele momente destul de plăcute aici, care este cea mai mare parte centrat pe vampiri ataca ca exista unele secvente destul de distractiv, sângeroase de aici, care fac parte din marile întâlniri de pe ecran, care include prima întâlnire la fermă, care este cu adevărat palpitant și devine în unele gălăgie decente în timp ce alte întâlniri în pustie apare ca mai degrabă sângeroase și interesante.

Mai există încă final de acesta, care este în cazul în care există o mulțime de acțiune destul de distractiv și plăcut aici, care într-adevăr funcționează atât de bine în generarea acțiunii necesare care poartă acest lucru un off destul de bine cu o multime de focuri de armă, explozii și gălăgie, care are loc pe parcursul a compusului face într-adevăr destul seria efectivă și deșteptare de scene care într-adevăr reușește să obțină emoția corespunzătoare și vărsarea de sânge necesar să se încheie într-o mare notă. Cu toate acestea, este defecte țineți aici într-adevăr asta înapoi.

Etiketler: , , , ,

COMMENTS