There are currently 3782 movies on our website

The Thinning 2016 online subtitrat HD

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
The Thinning 2016 online subtitrat HD

Genre: Filme 2016, Thriller

IMDB rating: 6.2

Director: Michael J. Gallagher

Writers: filmului The Thinning 2016 va avea loc la data de 12 octombrie 2015 in USA

Stars: Din păcate, mă tem că nici unul dintre editor, scriitor sau producător, etc va face să treacă subțierii, deoarece acestea sunt, fără îndoială, în lipsa studiului lor socială și / sau clasă de matematică.

Filmul The Thinning 2016 online subtitrat in romana este, cel puțin, de divertisment. Acting este destul de bun și a încercat să picteze o imagine completă lume a modului și de ce lucrurile se întâmplă. Dacă ar fi să nu țină seama de anumite detalii, povestea ar putea fi credibilă, există întotdeauna măsuri de ultimă instanță atunci când ne confruntăm cu un potențial dispariție ar trebui să alegem să nu acționeze. Elementele de politică, un interes deosebit, iar altele face ca filmul oglinda propria noastră lume, făcându-l mult mai credibil.

Dar, din păcate, ei nu cred că lucrurile prin și a încercat prea tare cu privire la anumite aspecte, iar iluzia sa destrămat.

Premisa, sau mai degrabă conceptul de poveste din spate, că lumea cere de populatie, este una rezonabilă. De fapt, una dintre metoda sugerată de limitare a nașterii au fost practicate de, cel mai faimos, China, pentru un timp destul de îndelungat. Din păcate, obiectivul a fost stabilit la un punct nerezonabile mare de 5% anual. Acest lucru va fi explicat în cadrul revizuirii pentru cei care au grijă de numere.

Etiketler: , , ,

COMMENTS