There are currently 3949 movies on our website

The Upside (2019) film hd subtitrat in romana

0
(High Definition)

The Upside (2019) film hd subtitrat in romana sau Asistent de nevoie, se incadreaza in genurile Comedie si Drama, fiind un film de proportii, care apare in 2019. Regizorul sau este Neil Burger, iar in rolurile principale se afla actori precum Nicole Kidman, Kevin Hart sau Bryan Cranston.

Filmul este foarte dramatic dar tot pe atat de interesant, fiind vorba despre prietenia de nedespartit dintre un om foarte bogat si ucenicul sau, care a avut in trecut probleme cu legea. Phillip Lacasse este un om extrem de bogat, dar foarte bun la suflet, care a ramas paralizat dupa un accident groaznic. Acesta formeaza o prietenie uimitoare cu asistentul sau, prietenie care da forma filmului.

The Upside (2019) film hd subtitrat in romana

[xyz-ihs snippet=”tt1987680″]
[xyz-ihs snippet=”-tt1987680″]

312 vizionări
FILM DETAILS Added 3 years ago
The Upside (2019) film hd subtitrat in romana

The Upside (2019) film hd subtitrat in romana sau Asistent de nevoie, se incadreaza in genurile Comedie si Drama, fiind un film de proportii, care apare in 2019. Regizorul sau este Neil Burger, iar in rolurile principale se afla actori precum Nicole Kidman, Kevin Hart sau Bryan Cranston. Filmul este foarte dramatic dar tot pe […]

Genre: Comedie, Drama

COMMENTS