There are currently 3895 movies on our website

Top 10 Daniel Craig. Filme de nota 10 online subtitrat in romana

0
(High Quality)

Un top 10 bine selectat cu actorul Daniel Craig in rolul principal

Daniel Craig, unul dintre cei mai cunoscuți actori britanici de teatru, a debutat la vârsta de 6 ani în scenetele de la școală. Interesul pentru teatru i-a fost încurajat de mama sa, care îl ducea la teatrul din Liverpool, unde Daniel a locuit o vreme împreună cu mama și sora lui după ce părinții săi au divorțat. La 14 ani deja interpretase diferite roluri în „Oliver”, „Cenuşăreasa” sau „Romeo şi Julieta”. La 16 ani a dat o audiţie pentru trupa de teatru de la National Youth Theatre (NYT), care se afla în turneu la Manchester. A luat proba şi s-a mutat la Londra. A plecat în turneu cu NYT în Spania şi Rusia. După ce a fost respins la mai multe audiţii, în 1988 este în sfârşit admis la Şcoala de Muzică şi teatru „Guidhall”, unde a studiat alături de Ewan McGregor, Alistair McGowan şi alţii. Atitudinea rezervată şi evitarea petrecerilor din lumea mondenă l-au făcut candidatul ideal pentru rolul agentului 007. Ba chiar este considerat ca fiind o alegere bună pentru rolul James Bond de patru foşti agenţi 007: Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton şi Pierce Brosnan. Este fanul formaţiei Radiohead, al Clubului de Fotbal „Liverpool” şi al serialelor ştiinţifico-fantastice ca Star Treck (1966) sau Doctor Who (1963). Se află la a doua căsătorie şi are o fetiţă din prima căsnicie.

LONDON, ENGLAND – OCTOBER 23: (EDITORS NOTE: This image has been altered digitally) Daniel Craig attends the Royal World Premiere of ‘Skyfall’ at the Royal Albert Hall on October 23, 2012 in London, England (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

După ce ucide un şef al MI6 trădător – care vindea informaţii secrete duşmanilor – şi omul de legătură al acestuia, James Bond (Daniel Craig) primeşte statutul 00 şi devine 007. El călătoreşte apoi spre Madagascar pentru a prinde un creator de bombe căutat internaţional numit Mollaka (Sebastien Foucan). După o urmărire intensăcătre o ambasadă, Bond îşi ucide ţinta şi scapă datorită unei explozii menită să creeze o diversiune. Căutând prin telefonul mobil al lui Mollaka, Bond descoperă un SMS prin intermediul căruia dă de urmele lui Alex Dimitrios (Simon Abkarian), un asociat al bancherului şi finanţatorului reţelelor teroriste, Le Chiffre (Mads Mikkelsen).

În noua producție cinematografică, 007: Coordonata Skyfall, loialitatea lui Bond față de M (interpretată de Judi Dench) este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească. Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereușite, care pun astfel în pericol anonimatul agenților secreți din întreaga lume. Sediul MI6 este atacat, iar M este astfel forțată să mute agenția. În urma acestor evenimente, autoritatea și funcția sa sunt amenințate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul președinte al Comitetului de Inteligență și Securitate. În aceste condiții, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, alături de Eve (Naomie Harris) pornește în misiune, pe urmele lui Silva (Javier Bardem), ale cărui motivații periculoase și ascunse trebuie dezvăluite cu orice preț.

Elizabeth este o dramă istorică britanică ce prezintă drumul tinerei Elizabeth Tudor către tronul Angliei, o perioadă plină de intrigi şi trădări. În 1554, regina Mary I doreşte să reintroduce catolicismul ca religie unică. Neavând niciun moştenitor, aceasta încearcă din răsputeri să o împiedice pe sora ei vitregă protestantă, Elizabeth, să preia tronul. Toate eforturile sale eşuează, iar în 1558, după moartea lui Mary, Elizabeth devine regina Angliei. Printre primele lucruri pe care nouă regină le face în calitatea sa de monarh este să îl aducă înapoi în ţara pe iubitul ei din copilărie, Lord Robert Dudley, aflat în exil. Consilierul şef Sir William Cecil o îndeamnă pe tânăra regină să lase deoparte chestiunile personale şi să se ocupe de problemele urgente ale ţării. Anglia este falită, nu are armată şi este serios ameninţată de alte ţări….

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.Actiunea filmului reprezinta găsirea lui Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani. Simțindu-și sfârșitul aproape, responsabilitatea dispariției fetei căzând pe umerii săi, unchiul Harietei îl angajează pe jurnalistul Mikael Blomkvist (Daniel Craig) să o găsească. Mikael tocmai își dăduse demisia de la publicația pentru care lucra, după ce pierduse un proces-capcană împotriva unei mari corporații și se află în perioada de grație înainte de începerea sentinței. Drumurile sale se intersectează cu ale hackeriței Lisbeth Salander (Rooney Mara), o fată ciudată care putea afla orice informație cu un singur click. Împreună descoperă că dispariția Harietei este legată de o serie de crime oribile. Dând la o parte negura care s-a așternut de patru decenii peste caz, cei doi își riscă propriile vieți.

În septembrie 1972 un act terorist fără precedent se petrece în direct, în faţa a 900 milioane de telespectatori din întreaga lume, şi astfel se lansează o lume nouă de violențe.
Era cea de-a doua săptămână a Jocurilor Olimpice de Vară, în München, Germania de Vest, jocurile ce fuseseră denumite “Olimpiada Păcii şi Veseliei”. Jocurile avuseseră un start în forţă cu înotătorul Mark Spitz şi gimnasta Olga Korbut care încântau publicul. Deodată, fără nici un avertisment, un grup extremist palestinian cunoscut sub numele de Septembrie Negru a invadat Satul Olimpic, omorând doi membri ai echipei olimpice israeliene şi au capturat nouă atleţi luându-i ostateci. Tensiunea creată şi tragicul masacrul a fost imediat transmis pe toate posturile de televiziune în întrega lume, transmisiune ce s-a încheiat 21 de ore mai târziu când crainicul Jim McKay a rostit grav, ‘S-au dus toti’. Secretul acestei terori văzute în întreaga lume, cercetată mai apoi, a rămas total necunoscut.

Michael Sullivan Sr. (Tom Hanks) este un om de încredere pentru mafiotul irlandez John Rooney (Paul Newman) în Rock Island, Illinois, în timpul Marii Recesiuni. Rooney l-a crescut pe orfanul Sullivan şi îl iubeşte mai mult decât pe fiul său biologic, instabilul Connor (Daniel Craig). Connor cedează nervos într-o zi şi îl omoară pe asociatul Finn McGovern (Ciaran Hinds) atunci când se întâlneşte cu el împreună cu Sullivan, iar acesta din urmă se vede nevoit să-i elimine oamenii lui McGroven pentru a muşamaliza situaţia.

Elegant, bine îmbrăcat și politicos, eroul nostru (Daniel Craig) s-a îmbogățit din comerțul cu cocaină și ecstasy, tratându-le ca pe o marfă oarecare. Acum s-a decis să se retragă din afaceri deoarece mai este încă tânăr și vrea să se bucure de roadele muncii sale. Șeful mafiot Jimmy Price (Kenneth Cranham) îi cere însă două ultime favoruri. Fiica unui alt șef mafiot, Eddie Temple (Michael Gambon), dependentă de droguri, a dispărut fără urmă și Price vrea ca traficantul să o găsească. De asemenea, Price are nevoie de un intermediar care să cumpere o cantitate mare de ecstasy de la Duke. Pare destul de ușor, dar nimic nu este simplu. Cu un fost șef militar sârb aruncat în combinație și un grup de bandiți periculoși puși să-l încurce, el își dă seama curând că încercarea lui de a ieși din afacerile cu droguri îl poate costa totul, inclusiv viața.

Jimmy Logan, este un muncitor necalificat ce avea cândva o carieră promiţătoare în fotbal, însă aceasta i-a fost curmată din cauza unei accidentări, iar acum este concediat de la locul său de muncă. În timp ce îşi vizitează fosta soţie, Boobie Jo, pentru a-şi lua fiica el află că Bobbie şi noul ei soţ intenţionează să se mute în Lynchburg şi, drept urmare, îi va fi mult mai greu să-şi vadă copilul.

Furios, Jimmy se duce la un bar condus de fratele său Clyde, un veteran al Războiului din Irak ce a rămas cu sechele fizice din cauza asta. Max Chilblain, un om de afaceri britanic pretenţios, soseşte împreună cu prietenii lui şi îl insultă pe Clyde, iar apoi se iau la bătaie cu Jimmy. Între timp, Clyde le dă foc la maşină cu un cocktail molotov. În ziua următoare, Jimmy explică planul pe care l-a conceput de-a jefui Speedway, fosta companie la care a lucrat şi unde cunoaşte tot ce mişcă pe acolo

Bazat pe celebrele și îndrăgitele personaje create de Hergé, filmul urmărește aventurile unui tânăr și îndrăzneț reporter pe nume Tintin (interpretat de Jamie Bell) și ale credinciosului său câine Snowy. Din clipa în care Tintin devine posesorul unei machete de vapor care ascunde un secret bine păstrat de secole, Ivan Ivanovitch Sakharine – un individ ticălos și diabolic – pornește pe urmele lui. Sakharine (interpretat de Daniel Craig) este convins că Tintin a furat neprețuita comoară a unui pirat pe nume Red Rackham. Cu ajutorul lui Snowy, al istețului dar impulsivului Căpitan Haddock (interpretat de Andy Serkis) și al detectivilor Thompson și Thomson (Simon Pegg și Nick Frost), Tintin va străbate jumătate de mapamond, într-o cursă nebunească, în căutarea Licornului, epava unui vapor care ascunde o comoară… dar și un vechi blestem.

Aflat într-o misiune neoficială în Mexic, James Bond omoară doi barbaţi care puneau la cale să arunce în aer un stadion plin cu oameni; în timp ce face asta, clădirea în care se află bărbaţii respectivi explodează şi este distrusă complet. Bond îl urmăreşte apoi pe jos pe Marco Sciarra, care a supravieţuit deflagraţiei şi care reprezenta adevărata lui ţintă. Sciarra se îmbarcă într-un elicopter pentru a scăpa, însă Bond îl urmăreşte şi îl elimină pe acesta, luându-i inelul…

4 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Top 10 Daniel Craig. Filme de nota 10 online subtitrat in romana

Un top 10 bine selectat cu actorul Daniel Craig in rolul principal Daniel Craig, unul dintre cei mai cunoscuți actori britanici de teatru, a debutat la vârsta de 6 ani în scenetele de la școală. Interesul pentru teatru i-a fost încurajat de mama sa, care îl ducea la teatrul din Liverpool, unde Daniel a locuit […]

Genre: actori britanici, actorul Daniel Craig, cele mai bune filme, Daniel Craig, Fără categorie, filme cu Daniel Craig, Top 10 Daniel Craig

COMMENTS