There are currently 3895 movies on our website

Tot ce e nou pe Netflix România în Februarie 2019 online subtitrat HD

0
(High Quality)

Noutățile lunii februarie la Netflix. Noul serial The Umbrella Academy, Suburra și sezonul șase The Blacklist, printre titluri.

Și în luna februarie Netflix ne aduce o mulțime de filme și seriale interesante, numai bune pentru seri romantice alături de persoana iubită! Așadar, de Ziua Îndrăgostiților ne putem delecta cu seriale noi precum Nightflyers sau Dirty John, cu sezoane noi din One Day at a Time și Bordertown sau filme originale Netflix ca Russian Doll sau Velvet Buzzsaw

Până la finalul lunii vom mai putea urmări The Umbrella Academy și Isn’t It Romantic, precum și o mulțime de filme licențiate precum Mad Max: Fury Road, Baywatch, Passengers sau Scent of a woman.

 • Russian Doll / Matrioșka (serial original Netflix) – Nadia moare și își retrăiește la nesfârșit petrecerea aniversară de 36 de ani. Este prinsă într-o buclă temporală suprarealistă, testând limitele propriei mortalității.
 • Velvet Buzzsaw (film original Netflix) – Amplasat în lumea superficială a scenei de artă contemporană din Los Angeles, unde marii artiști și colecționarii de artă plătesc un preț ridicat atunci când arta se intersectează cu comerțul, filmul se învârte în jurul unei serii de tablouri misterioase găsite în apartamentul unui pustnic decedat. După ce o serie de tablouri ale unui artist necunoscut sunt descoperite, o forță supranaturală se răzbună pe aceia care și-au lăsat lăcomia să intre în calea artei. Impresionați de cât de suprarealiste sunt picturile, proprietarul galeriei de artă, Morf Vandewalt, și asistenta sa, Rhodora Haze, au pus lucrările de artă la dispoziția publicului, ignorând instrucțiunile pe care artistul clandestin le-a lăsat. Picturile se dovedesc a fi blestemate și, în curând, toți cei care le cumpără încep să fie distruși de entitatea sinistră care posedă tablourile morbide.
 • Siempre bruja / Veșnic vrăjitoare (serial original Netflix) – O vrăjitoare călătorește în timp pentru a scăpa de arderea pe rug și trebuie să se adapteze vieții din Cartagena în prezent… însă odată vrăjitoare, mereu vrăjitoare.
 • Nightflyers (serial original Netflix) – Primul sezon din serialul bazat pe nuvela lui George R.R. Martin urmărește expediția terifiantă a opt oameni de știință și a unui telepat cu misiunea de a lua contact cu extratereștrii. Infiintata in anul 2093, Nightflyers este un thriller psihologic care urmareste o echipa de oameni de stiinta la bordul Nightflyer-ului, cea mai avansata nava construita vreodata, in timp ce se inscriu intr-o calatorie pentru a gasi alte forme de viata. Misiunea lor le duce la marginea sistemului solar și la marginea nebuniei, pe măsură ce își dau seama că adevărata groază nu îi așteaptă în spațiul cosmic
 • Dear Ex / Cine l-a iubit prima dată? (film original Netflix) – Atunci cand fostul sot al lui Sanlian pleaca, acesta descopera ca el si-a modificat polita de asigurare. Acesta l-a taiat pe fiul sau in favoare unui strain, numit Jay. Sanlian, ignorata, hotaraste ca ea, alaturi de fiul acesteia sa se confrunte cu Jay. Atunci cand fiul acesteia se muta intr-un mod neaasteptat alaturi de Jay, aceasta este obligata sa isi reevalueze relatia cu cei doi. Un adolescent face față unui conflict înverșunat dintre mama sa, o femeie hotărâtă, și un bărbat nonconformist, care este iubitul și beneficiarul asigurării tatălui său recent decedat.
 • Free Rein: Valentine’s Day / Frâu liber: Ziua Îndrăgostiților (program original Netflix pentru copii și familie) – Dragostea plutește în aer când Zoe și prietenele ei pleacă în căutarea Pietrei Fecioarei. Rivalitatea le pune în pericol și Raven este cel care le salvează.
 • True: Happy Hearts Day / True: Ziua Inimilor (program original Netflix pentru copii și familie) – True și Bartleby încearcă să-l înveselească pe cel mai singuratic locuitor din Regatul Curcubeului, dar starea sa deprimată este contagioasă. Pot trei dorințe să remedieze situația?
 • The Stepford Wives / Neveste perfecte – O privire subversivă şi comică către societatea de consum şi către perfecţionism aruncă filmul Neveste perfecte. El subliniază ce înseamnă să fii uman în antiteză cu o microsocietate perfectă localizată într-un orăşel idilic şi parcă pictat. O micro-lume perfectă într-o macro-lume haotică.
  Joanna Eberhart (Nicole Kidman) crede că a atins vârful în toate privinţele. Este cea mai tânără preşedintă în întreaga istorie a unei reţele de televiziune – EBS, are un soţ foarte atent şi afectuos şi doi copii frumoşi. La suprafaţă, Joanna are o viaţă ce pare perfectă până-ntr-o zi plină de ghinioane, când totul se prăbuşeşte împrejurul său.
 • Transformers: The Last Knight / Transformers: Ultimul cavaler – În prezent, majoritatea guvernelor planetei au declarat Transformerii ilegali şi Unitatea Internaţională de Luptă Împotriva Transformerilor a fost formată pentru a elimina roboţii extratereştrii. În ciuda absenţei lui Optimus Prime, care a plecat de pe planetă pentru a găsi creatorul său, noi transformeri continuă să vină pe Pământ cu regularitate. Cea mai recentă navă aterizează forţat în Chicago unde este găsită de un grup de copii. În momentul în care agenţii unităţii de elită îi interoghează pe copii, ei sunt salvaţi de Izabella.
 • Burlesque / Burlesque: Vis împlinit – Ali Rose (Christina Aguilera) este o adolescenta născută în Iowa, care visează sa cânte pe scenele grandioase din Los Angeles. După ce tânăra primește o slujba de ospătară în clubul The Burlesque Lounge și este luata sub aripa ocrotitoare a proprietarei Tess si a managerului Sean, Ali este fascinata de strălucirea costumelor de dans și de arta burleasca în general, sperând ca într-o zi sa urce pe scena și sa se transforme în vedeta spectacolului de cabaret.
 • Brain on Fire / Luna mea de nebunie – Proaspăt absolventă de jurnalism și gata să înceapă viața de adult , Susannah Cahalan, în vârstă de 24 de ani, deja pare să aibă totul: slujba ei de vis la New York Post, colegi de treabă și suportivi, un prieten devotat și o familie iubitoare. Apoi, aproape peste noapte, această tânără ingenuă a trecut subit de la unul dintre reporterii cei mai de încredere, la o aparență instabilă și paranoică a sinelui ei anterior. Chinuită de halucinații auditive și pierderi de memorie, medicii au desconsiderat starea ei de sănătate, punându-i un diagnostic relaționat cu petrecerile exagerate și stresul. Dar, pe măsură ce starea ei se înrăutățește, mizele devin mai mari, iar cursa pentru a găsi un răspuns devine o chestiune de viață și de moarte. Brain on Fire este un captivant mister medical care sondează în complexitatea identității, familiei și a tăriei în fața adversității. Pelicula surprinde experiența oribilă a căderii unei femei în nebunie și miracolul medical care tras-o înapoi de pe marginea prăpastiei.
 • The Shack / Baraca – Mackenzie „Mack” Phillips (Sam Worthington) a suferit abuzuri fizice şi emoţionale atunci când era copil din cauza tatălui său beţiv. El a fost martorul unor abuzuri similare aplicate şi mamei sale. Pe când avea doar 13 ani, Mack a încercat să îşi otrăvească tatăl cu stricnină. Ajuns la maturitate, el are o viaţă plăcută alături de soţia sa, Nan (Radha Mitchell), împreună cu care are trei copii: Kate (Megan Charpentier), Josh (Gage Munroe) şi Missy (Amelie Eve).Viața lui Mack este distrusă în momentul în care fiica cea mică, Missy, dispare fără urmă în timpul unei călătorii cu cortul unde el reușește să salveze viața lui Kate și Josh într-un incident de canoe.
 • The Circle / Cercul – Povestea are loc în viitor, Mae (Emma Watson) se angajează la The Circle, o companie gigant în domeniul tehnologic care oferă o experiență completă clienților săi, combinând revoluționar facilități social media, dar și platforme pentru cumpărături online și creând o identitate online completă și extrem de transparentă, pe principiul secretele nu sunt adevărate. Doar că, evident, această identitate presupune renunțarea la orice formă de intimitate, iar Mae se va trezi curând fugind de tehnologia omniprezentă.
 • My Little Pony: Friendship Is Magic: Season 6 / Micul meu ponei: Prietenia este magică – Animatia urmărește aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet. Atunci când o nouă forță malefică le amenință orașul, prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity, pornesc într-o călătorie de neuitat dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni și provocări interesante. De asemenea, The King Storm, cu o aversiune față de prietenie, este pe cale să invadeze Abyssinia, dar așa cum se va dovedi, tot ce vrea este bogăția lor. Într-o încercare de a folosi magia prieteniei, prietenii ponei încearcă să înlăture amenințarea și șă-și salveze la timp orașul.
 • When Calls the Heart: Season 5 / When Calls the Heart: Sezonul 5 – Elizabeth Thatcher, o femeie tânără dintr-o familie bogată, se mută în micul oraș al Coal Valley pentru a fi noul profesor. Pe măsură ce se străduiește să se adapteze la viața de pe frontiera de vest, ea face noi prieteni, inclusiv ofițerul local de poliție, Jack Thornton.
 • Mad Max: Fury Road / Mad Max: Drumul Furiei – În viitorul îndepărtat, lumea a devenit o pustietate deşertică şi civilizaţia aşa cum o cunoaştem noi este inexistentă. Max (Tom Hardy), un supravieţuitor din Australia, este capturat de către War Boys, armata liderului unui cult, cunoscut drept Regele Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne). Desemnat a fi un donator de sânge universal, Max este întemniţat şi folosit pe post de „pachet de…
3 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Tot ce e nou pe Netflix România în Februarie 2019 online subtitrat HD

Noutățile lunii februarie la Netflix. Noul serial The Umbrella Academy, Suburra și sezonul șase The Blacklist, printre titluri. Și în luna februarie Netflix ne aduce o mulțime de filme și seriale interesante, numai bune pentru seri romantice alături de persoana iubită! Așadar, de Ziua Îndrăgostiților ne putem delecta cu seriale noi precum Nightflyers sau Dirty John, cu sezoane noi […]

Genre: Februarie 2019, film online subtitrat în Română., Filme 2019, Filme noi, filme online, filme si episoade online, Filmele pe care le poti vedea, ianuarie 2019, Netflix România, nou pe Netflix, Online subtitrat, Thriller, TOP Netflix, totul online

COMMENTS