There are currently 3895 movies on our website

Tot ce e nou pe Netflix România în ianuarie 2019 online subtitrat in romana

0
(High Quality)
  • Anul 2019 începe în forță pentru platforma de streaming online Netflix, fiind anunțate o mulțime de producții licențiate cunoscute, dar și o serie de titluri noi promițătoare. Avem parte de filme și seriale noi, câteva documentare trecute deja în watchlist, show-uri de televiziune, momente de stand-up comedy originale și animații și programe pentru familie pe Netflix în luna ianuarie 2019.Prima lună din noul an se anunță a fi excepțională pentru abonații platformei de streaming online Netflix, prezentă oficial și în România încă din anul 2016, în ceea ce privește peliculele pentru care au fost cumpărate drepturile de difuzare sau care au fost produse în perioada recentă. Raftul cu filme îți prezintă lista completă de filme, seriale, documentare și animații puse pe Netflix în luna ianuarie 2019.Mai mult de atât, îți punem la dispoziție toate datele oficiale de lansare în care aceste producții vor fi adăugate și oferite abonaților din România pe platforma de streaming online Netflix în luna ianuarie 2019.

Seriale originale Netflix în luna ianuarie 2019:

The Punisher – sezonul 2, apare în luna ianuarie – Dupa uciderea familiei sale, veteranul din Marina Frank Castle a devenit un justitiar cunoscut sub numele de „The Punisher“ cu un singur scop in minte, pentru a face dreptate familiei sale.

Tidying Up with Marie Kondo – sezonul 1, apare pe 1 ianuarie – Curăţenie cu Marie Kondo – Autorul Marie Kondo vă oferă sfaturi despre arta păstrării ordonate și organizate a locuinței și a spațiului de lucru.

A Series of Unfortunate Events – sezonul 3, apare pe 1 ianuarie – Lemony Snicket: O serie de evenimente nefericite – Extraordinarii orfani Baudelaire se confruntă cu necazuri și au de-a face cu maleficul Conte Olaf în încercarea de a descoperi secretele familiei.

Ten Percent – Call My Agent sezonul 3, apare pe 4 ianuarie – Dix pour cent (original title) – În Paris, în Franța, un grup de agenți de film stele își duc viața și munca, iar ei trebuie să-și dea seama cum să continue cu agenția după ce au trecut conducătorul lor neînfricat. Această dramă de o oră durează mult ca o operă de săpun, cu probleme și preocupări mai realiste. Ei nu fac o gimnastică de dimensiuni olimpice pentru a te face să crezi un complot sau să creezi dramă.

When Heroes Fly – sezonul 1, apare pe 10 ianuarie – Patru prieteni, la 11 ani după căderi majore, se reunesc într-o misiune finală: să-l găsească pe Yaeli, fostul iubit al unui bărbat și al unei alte surori. Poate ei să triumfe și să găsească forța necesară pentru a leșina demonii din trecut să se odihnească? Setați adânc în jungla columbiană, aceasta este o poveste de luptă pentru viață, precum și de depășire a demonilor personali pentru a găsi pace. Conținând acțiuni respirative, acest thriller dramatic este inspirat de un roman cel mai bine vândut.

Sex Education – sezonul 1, apare pe 11 ianuarie – O fecioară adolescent care trăiește cu mama sex terapeut echipele sale cu un coleg de liceu inteligent și Edgy pentru a începe propria clinica de sanatate.

Friends from College – sezonul 2, apare pe 11 ianuarie – La douăzeci de ani de la absolvirea facultății, un grup de prieteni apropiați se reîntâlnesc și descoperă că dragostea este la fel de dificilă și după trecerea anilor.

Titans – sezonul 1, apare pe 11 ianuarie – Titanii urmează eroii tineri din întregul Univers al lui DC, pe măsură ce împlinesc vârsta, și găsesc că aparțin într-un joc de noroc clasic Teen Titans franciza. Dick Grayson și Rachel Roth, o fetiță specială, posedată de un întuneric ciudat, se împletesc într-o conspirație care ar putea aduce Iadul pe Pământ. Îmbinându-le de-a lungul drumului sunt cei de la Starfire și Beast Boy. Împreună devin o familie surogat și o echipă de eroi.

Solo – sezonul 1, apare pe 11 ianuarie – În curând
Grace and Frankie – sezonul 5, apare pe 18 ianuarie – În curând

Star Trek: Discovery – sezonul 2, apare pe 18 ianuarie – Star Trek: Discovery este un serial SF american, creat în 2017 de către Bryan Fuller și Alex Kurtzman pentru CBS, primul după Star Trek: Enterprise (încheiat în anul 2005).Plasat cu circa zece ani înaintea aventurilor lui Kirk, Spock și navetei Enterprise, USS Discovery începe să descopere noi lumi și noi forme de viață și are în centrul acțiunii războiul rece dintre Federația Planetelor și klingonieni.

Justice – sezonul 1, apare pe 21 ianuarie – În curând

Black Earth Rising – sezonul 1, apare pe 25 ianuarie – Kate Ashby a fost salvată din cauza oribilului genocid din Rwanda. Ea a fost adoptată și crescută în Marea Britanie de Eve Ashby, avocat internațional pentru drepturile omului. Kate, care sa străduit mult să scape de umbra trecutului ei, se întoarce acum la muncă ca anchetator legal în aceleași camere ca Eve, sub conducerea avocatului internațional Michael Ennis. Dar relația dintre Kate și Eve este tensionată până la punctul de rupere când Eve preia urmărirea penală a unui lider militar controversat la Curtea Penală Internațională. Omul acuzat, care a luptat odată pentru a opri genocidul din Republica Democrată Congo, este acum acuzat de comiterea de crime împotriva umanității.
Kingdom – sezonul 1, apare pe 25 ianuarie – În curând

Club de Cuervos – sezonul 4, apare pe 25 ianuarie – În curând
Unbreakable Kimmy Schmidt – sezonul 4, partea 2, apare pe 25 ianuarie – În curând
Pose – sezonul 1, apare pe 31 ianuarie – În curând

Filme originale Netflix în luna ianuarie 2019:

Lionheart – apare pe 4 ianuarie – Inimă de leoaică (2018) – Rularea unei companii poate fi o provocare, mai ales dacă sunteți o femeie într-o industrie dominată de bărbați. Încercând să-și dovedească valoarea, Adaeze avansează la provocare atunci când tatăl ei, șeful Ernest Obiagu este forțat să facă un pas înapoi din cauza problemelor de sănătate. În mod ironic, îi numește pe fratele său brut și excentric, Godswill, pentru a conduce compania cu fiica sa mică. Complicațiile apar atunci când descoperă că afacerea de familie se află într-o strâmtorare financiară severă, iar atât Adaeze, cât și Godswill încearcă să salveze compania în felul lor propriu până la rezultate nebune și adesea hilare.

The Last Laugh – apare pe 11 ianuarie – Acţiunea filmului bazat pe fapte reale, are loc în 1947 în Anglia, în anii tulburi de după al doilea război mondial, şi prezintă încercările unui tânăr jurnalist pe nume Stephen Underwood, de a ancheta o serie de sinucideri ale foştilor prizonieri de război polonezi, care s-ar putea să nu fie chiar sinucideri. El îşi riscă întreaga carieră şi chiar viaţa în ancheta care îl conduce la dezvăluirea identităţii unui refugiat rus, ce pretinde a fi prizonier polonez, şi legăturile sale în acoperirea uneia dintre cele mai atroce crime a lui Stalin, de către guvernele occidentale. Dovada acestei crime, şi anume masacrarea a 22.000 de polonezi la Katyn, se află în agenda unui tânăr polonez, agendă ce ajunge în mâinile lui Stephen şi cu care vrea să ajungă la misteriosul refugiat rus şi să afle toate detaliile masacrului de la Katyn, masacru atribuit ulterior nemţilor. Secretul masacrului ordonat de Stalin a fost păstrat mult prea mulţi ani de zile, şi de el au avut cunoştinţă toate guvernele occidentale, dar pentru a nu-l supăra pe Stalin, nu au dezvăluit nimic publicului, însă adevărul iese întotdeauna la lumină.

Io – apare pe 18 ianuarie – Într-un viitor apropiat, un eveniment cataclismic a făcut aerul irespirabile. Sam, una din ultimele supraviețuitoare, luptă din răsputeri să găsească o modalitate de a respira din nou aer curat și să salveze umanitatea care a ales să fugă spre o comunitate îndepărtată în spațiu. Însă, determinarea sa este pusă la grea încercare atunci când face cunoștință cu Micah, un alt supraviețuitor al unui trecut dureros. Sam trebui să decidă dacă va lua ultima navetă care va decola curând spre colonie sau va rămâne singură, în mijlocul pericolului, pentru a se asigura de supraviețuirea planetei Pământ.

Soni – apare pe 18 ianuarie – O polițistă iute la mânie și șefa ei cu capul pe umeri combat agresiunea împotriva femeilor în Delhi și luptă contra inegalității dintre sexe care le afectează viețile.

Close – apare pe 18 ianuarie – Sam este o expertă în combaterea terorismului, cu o vastă experienţă în regiuni de război. Sam este ofertata să protejeze viaţa tinerei Zoe Tanner, o fată foarte bogată, moştenitoare a acţiunilor companiei înfiinţată de tatăl său. Dar, o tentativă de răpire are loc şi cele două tinere puse pe fugă. Sam trebuie să facă tot posibilul să o salveze pe Zoe, dar şi propria ei viaţă.

Polar – apare pe 25 ianuarie – Bazat pe romanul grafic „Polar: Came From the Cold” al scriitorului Victor Santos, filmul urmărește povestea unui ucigaș profesionist pensionat care este forțat să revină în acțiune atunci când devine ținta unei echipe de tineri asasini. Duncan Vizla se bucură de viața sa liniștită într-un cadru rustic, împreună cu Camille, care nu știe nimic despre trecutul său misterios ca ucigaș plătit. Cu toate acestea, trecutul lui Vizla revine zgomotos pe măsură ce o echipă de asasini este pusă pe urmele lui de foștii săi angajatori, care vor să-l omoare pentru a recupera 8 milioane de dolari. Acum, împotriva voinței sale, Vizla intră înapoi în joc, confruntându-se cu o armată de ucigași mai tineri, mai rapizi și mai nemiloși, care sunt gata să facă orice pentru a-l reduce la tăcere. Cu toate acestea, Vizla este unul dintre cei mai puternici…

3 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Tot ce e nou pe Netflix România în ianuarie 2019 online subtitrat in romana

Anul 2019 începe în forță pentru platforma de streaming online Netflix, fiind anunțate o mulțime de producții licențiate cunoscute, dar și o serie de titluri noi promițătoare. Avem parte de filme și seriale noi, câteva documentare trecute deja în watchlist, show-uri de televiziune, momente de stand-up comedy originale și animații și programe pentru familie pe […]

Genre: Februarie 2019, film online subtitrat în Română., Filme 2019, Filme noi, filme online, filme si episoade online, Filmele pe care le poti vedea, ianuarie 2019, Netflix România, nou pe Netflix, Online subtitrat, Thriller, TOP Netflix, totul online

COMMENTS