There are currently 3895 movies on our website

Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019… online subtitrat

0
(High Quality)

În această lună Netflix România ne propune un număr mare de filme originale. Noi îți recomandăm Wine Country, The Last Summer și Good Sam. De asemenea, serviciul de streaming ne aduce și câteva filme licențiate demne de o seară pe canapea. Nouă ne fac cu ochiul Blow, The Curious Case of Benjamin Button, Manchester by the Sea, A Dog’s Purpose și The Island.

Din 1 mai

Knock Down The House / Cursa pentru Congres (documentar original Netflix)

 • Pătrundeți în culise și urmăriți-le pe cele patru femei hotărâte, printre care și Alexandria Ocasio-Cortez, care amenință poziția unor politicieni bogați în cursa alegerilor din 2018.

– DC’s Legends of Tomorrow: Season 4

 • Se pare că atunci când supereroii nu sunt de ajuns, lumea are nevoie de LEGENDE! Având abilitatea de a vedea viitorul, Rip Hunter are sarcina de a alcătui o echipă care să îl ajute în salvarea nu numai a planetei ci şi a timpului după ce viziunea sa îi prezintă un viitor catastrofic în care totul va fi distrus. Echipa pe care o va avea va fi compusă atât din eroi cât si din villaini. Proiectul este un spin-off Arrow/The Flash şi are la bază benzile desenate DC Comics.

– Bad Boys II / Băieți răi 2

 •  In cea de-a doua parte a filmului de actiune plin de supsans cei doii detectivi la narcotice, Mike Lowrey (Will Smith) si Marcus Burnett (Martin Lawrence) sunt cooptati intr-un grup desemnat sa opreasca invazia de droguri spre Miami. Ei descopera o conspiratie primejdioasa si lucrurile se complica, deoarece frumoasa sora a lui Marcus, Syd, un agent DEA sub acoperire, este prinsa la mijloc, fortandu-i pe cei doi sa ajunga la limita legalitatii. Sarcina devine si mai complicata atunci cand intre Mike si Syd se infiripa o idila.

The Curious Case of Benjamin Button / Strania poveste a lui Benjamin Button

 • În 2005, bătrâna Daisy se află pe patul morţii într-un spital din New Orleans; ea îi cere fiicei sale, Caroline, să citească din jurnalul lui Benjamin Button cu voce tare. Din ce citeşte Caroline aflăm că în seara de 11 noiembrie 1918 a fost născut un băiat cu aspectul şi maladiile fizice ale unui bătrân. Mama copilului a murit după naştere, iar tatăl, Thomas Button, a abandonat bebeluşul pe prispa unui azil. Queenie şi Mr. „Tizzy” Weathers, doi dintre angajaţi, găsesc bebeluşul şi Queenie decide să aibă grijă de el ca şi cum ar fi al ei…..

Manchester by the Sea 

 • Din cauza faptului ca fratele sau moare, Lee nu are de ales decat sa se intoarca inapoi acasa si sa se ingrijeasca de nepotul sau in varsta de 16 ani. Acolo, el este coplesit de faptul ca are de infruntat un trecut tragic din cauza caruia s-a despartit de familia si de comunitatea in care a fost crescut si unde si-a trait anii copilariei.

A Dog’s Purpose / Câinele, adevăratul meu prieten

 • Cea mai mare bucurie a lui Ethan era să îşi petreacă după-amiezele jucându-se cu mingea şi căţeluşul lui, Bailey. Numai că Bailey nu era deloc un căţel obişnuit, acesta fiind preoupat în permanenţă de sensul vieţii şi scopul pentru care se află aici, pe Pământ. După mai multe vieţi succesive, în care se reîncarnează în căţeluşi de diferite rase şi dimensiuni, Bailey ajunge să îl aibă din nou stăpân pe Ethan, care acum este adult în toată firea. Ajutându-l ca de obicei să depăşească momentele de tristeţe şi singurătate, Bailey ajunge în cele din urmă la concluzia că menirea lui şi a oricărui alt animăluţ de companie este de a-i învăţa pe oameni să zâmbească şi să iubească.

Peter Pan

 • O poveste fãrã sfârsit cu aventuri, descoperiri si vise, Peter Pan a încântat publicul din întreaga lume de la premiera pe scena londonezã de acum 100 de ani. Povestea clasicã a lui J.M. Barrie despre bãietelul care nu voia sã creascã- si despre fetita a cãrei familie insista cã trebuie sã creascã- a fost înfãtisatã de multe ori de-al lungul anilor, dar nu a fost niciodatã realizatã complet pe ecran.

Weed the People / Marijuana ca medicament

 • Pacientii care sufera de cancer si familiile lor se lupta impotriva legislatiei inspirate de medii si obiectivul proclamat de procurorul general Jeff Sessions de a renunta la reformele de marijuana in state precum California.

Think Like a Man Too / Nebunie în Las Vegas

 • Continuare a hitului comic din 2012, Think Like a Man Too ni-i arată pe eroi gata să se destrăbăleze în Las Vegas. Zeke, Dominic și Cedric sunt invitați la o petrecere a burlacilor de pomină, dar în calea distracției se vor afla chiar iubitele lor Candace, Kristen și Lauren, hotărâte să le arate că petrecerea burlăciților este încă și mai strașnică. Ce echipă va organiza cel mai tare dezmăț din Las Vegas?

– Gold / Goana după aur

 • Este un film thriller de aventura scris dupa un scenariu de Patrick Massett si John Zinman regizat de Stephen Gaghan in rolurile principale interpretate de actorii Matthew McConaughey, Edgar Ramírez si Bryce Dallas Howard. Povestea filmului este centrata pe tanarul Kenny Wells Matthew McConaughey, un mic mostenitor si afacerist ghinionist, in acelasi timp pregatit pentru o lovitura mult visata, sa caute si sa gaseasca aur în munţii din Indonezia. La scurt timp Kenny ii cere ajutorul lui Michael Acosta Edgar Ramírez , un geolog si mai pagubos decat el.Impreruna pornesc la drum in cautarea aurului mult visat. Norocul ii loveste puternic gasind aur in valoare de 30 miliarde de dolari, dar ei nu isi dau seama ca au atras atenţia întregii lumi, iar oamenii corupti din zona pun stăpânire pe mina lor de aur. Oare se vor mai alege cu ceva din marea lor descoperire ?

– Silence: Puterea credinţei

 • La Colegiul St. Paul, Macau, un preot iezuit italian pe nume Alessandro Valignano (Ciarán Hinds) este informat de faptul că părintele Cristóvão Ferreira (Liam Neeson), un iezuit portughez aflat în Japonia, a renunţat la credinţa sa după ce a fost torturat. Elevii lui Ferreira, la rândul lor portughezi, părinţii Sebastião Rodrigues (Andrew Garfield) şi Francisco Garupe (Adam Driver), pornesc în căutarea lui, nefiind convinşi de realitatea acestor fapte. Kichijiro, un pescar alcoolic care a fugit din Japonia în urmă cu ceva vreme, acceptă să îi conducă până acolo.Ajunşi în satul japonez Tomogi, preoţii sunt surprinşi să găsească populaţiile de creştini fiind obligate să-şi practice religia pe ascuns. Aceştia îi întâmpină pe preoţi cu bucurie care le ţine nişte slujbe pe care le aşteptau de mult. Un samurai căutat pentru că este suspectat că ar fi creştin şi la care localnicii se referă la el drept un „inchizitor”, leagă nişte săteni de cruci de lemn pe care le aruncă în ocean şi îi lasă să moară.

Din 3 mai

Undercover / Fabrica de extaz (serial original Netflix)

 • Un mare producător de ecstasy care trăiește în lux la granița olandezo-belgiană începe să aibă probleme când agenți sub acoperire încearcă să se infiltreze în operațiunea sa. Doi agenți sub acoperire se dau drept iubiți și se infiltrează în campingul în care un narcotraficant își desfășoară operațiunile. Inspirat de evenimente reale.

Flinch / Flinch: Nu mișca! (serial original Netflix)

 • Puși față-n-față cu niște evenimente înfricoșătoare și incomode, concurenții nu au voie să tresară, altfel vor suporta consecințe dureroase.

Dead to Me / Nu mai exiști pentru mine (serial original Netflix)

 • O prietenie strânsă se naște între o văduvă stresată și un spirit liber cu un secret șocant în acest serial de comedie neagră.

Tuca & Bertie / Tuca și Bertie (serial original Netflix)

 • Două păsări femei, un tucan relaxat și o pasăre cântătoare anxioasă, împart același apartament și aceeași viață în această comedie animată.

Alles ist gut / Totul e bine (film original Netflix)

 • O femeie agresată sexual de cumnatul noului ei șef încearcă să se comporte ca și cum nu s-a întâmplat nimic, însă noaptea respectivă a marcat-o fizic și psihic.

The Last Summer / Ultima noastră vară (film original Netflix)

 • Adolescenții dintr-un liceu din Chicago se confruntă cu propria identitate și cu visele și relațiile din vara plină de schimbări de dinaintea plecării la facultate.

All In My Family / Totul în familie (documentar original Netflix)

 • În acest documentar foarte personal, cineastul gay Hao Wu se confruntă cu dilema de a-și prezenta partenerul și copiii familiei lui tradiționale din China.

Cupcake & Dino – General Services: Season 2 / Cupcake & Dino – Servicii diverse: Sezonul 2 (program original Netflix pentru copii și familie)

 • Frații revin pentru noi aventuri în lumea fără limite a serviciilor, în care nici un job nu este prea mare, mic sau stupid pentru acest duo dinamic!

True and the Rainbow Kingdom: Mushroom Town / rue și Regatul Curcubeului: Orașul Ciupercilor (program original Netflix pentru copii și familie)

 • True cea binevoitoare poate rezolva orice problemă, de la o ambarcațiune pentru o evadare la o petrecere în pijamale nereușită și o încurcătură totală la petrecerea de ziua ei!

Din 6 mai

Abyss / Magia din abis (serial original Netflix)

 • O procuroare descoperă că s-a reîncarnat într-o altă persoană în urma unui accident și că nu e singura în situația aceasta.

Din 7 mai
– Men on a Mission: 2019
Din 8 mai

– Lucifer: Season 4 (serial original Netflix)

 •  În vreme ce Chloe încearcă să se împace cu dezvăluirea tulburătoare făcută de Lucifer, un preot își propune să împiedice o profeție prevăzută demult.

Ninja Assassin

 • Raizo (Rain) este unul dintre cei mai periculoși asasini ai lumii. Copil cules de pe străzi, el a fost antrenat de mic de către Ozunu Clan, o organizație secretă a cărei identitate rămâne învăluită în mister. Urmărit de coșmarul execuției prietenei sale de către Clan, Raizo reușește să evadeze …și dispare. Acum, el…
2 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Tot ce e nou pe Netflix România în Mai 2019… online subtitrat

În această lună Netflix România ne propune un număr mare de filme originale. Noi îți recomandăm Wine Country, The Last Summer și Good Sam. De asemenea, serviciul de streaming ne aduce și câteva filme licențiate demne de o seară pe canapea. Nouă ne fac cu ochiul Blow, The Curious Case of Benjamin Button, Manchester by […]

Genre: Mai 2019, Netflix România, nou pe Netflix, TOP Netflix

COMMENTS