There are currently 3755 movies on our website

Tout en haut du monde (2015)

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Tout en haut du monde  (2015)

Genre: Actiune, Animatie, Aventura, Filme 2016

IMDB rating: filmului

Director: Rémi Chayé

Writers: filmului Tout en haut du monde (2015) va fi pe data de 30 Septembrie 2016 (USA)

Stars: Am câteva lucruri să se plângă. Inceputul nu a fost cea mai promițătoare. A existat un ecou foarte ciudat în vocile actorilor de voce "în spații închise. Iar mea cea mai mare se plâng este că nu există nici un sunet în limba engleză eliberarea Blu-ray, astfel încât singurele soiuri de calitate sunt DVD și Amazonului digitale HD, care este aparent pe paralela cu un rip DVD.

Arta și animație sunt îngrijite ca am bucura de simplitate. Destul de original, de asemenea. Tu nu vezi aceeasi utilizarea de culori în altă parte. Sper să văd în pe Blu-ray, în viitor, dar aș recomanda-l uitam ori de câte ori vă aflați în starea de spirit pentru relaxare film de animație, mai degrabă decât să aștepte BD.

Partea cea mai impresionanta este atmosfera: cât de bine povestea, personajele, arta si muzica joaca de-a lungul - ceea ce face filmul o experiență confortabil, relaxant. Mai ales reacțiile caractere și expresii diferite au fost executate într-un mod atât de impresionant încât este greu să nu se lasa sa remarcat.

Toate, în tot filmul a fost mult mai bine decât mă așteptam și am recomanda-l uitam.

Etiketler: , , , ,

COMMENTS