There are currently 3895 movies on our website

Westworld Sezonul 3. Sugerează Un Serial SF Complet Diferit… online subtitrat

0
(High Quality)

Primul Trailer Pentru WESTWORLD SEZONUL 3 Sugerează Un Serial SF Complet Diferit si un personaj interesant din viitorul omenirii interpretat de Aaron Paul.

Cel de-al treilea sezon, va marca o repornire a ideii originale pe care se bazează serialul şi va aduce un subiect şi o perioadă cu totul diferită fără de Sezonul 2.   După ce totul a fost periclitat la finalul sezonului 2, Dolores (Evan Rachel Wood), a reușit să fugă în corpul unei gazde concepute să arate că Charlotte Hale (Tessa Thompson).
Şi din câte se pare, următorul sezon, va avea un nou personaj principal interpretat de Aaron Paul.

Cât priveşte imagistica serialului, se pare că vom vedea în sfârșit cum arăta viața futuristă dn exteriorul parcului tematic.  Iar acest prim trailer, ne tachinează cu o nouă înfăţişare pentru Westworld.   Şi suntem mai mult decât mulţumiţi, mai ales după ce am audienţa serialului SF, a fost puţin dezamăgită de Sezonul al doilea, care pentru unii fani, a fost un adevărat dezastru, atunci când multe personaje au început să se desfăşoare în direcții greşite.

În timp ce tema principală a rămas aproximativ aceeaşi, iată că cei de la HBO, reuşesc să ne acapareze interesul din nou, cu ideii noi fantastice şi cu un personaj interpretat foarte bine de Aaron Paul.  Cu toate acestea, legătura dintre sezoane se realizează la finalul trailerului, unde personajul principal, se întâlneşte cu Dolores, care este acum înapoi în corpul ei.

Nu ştim mai exact ce înseamnă asta pentru sezonul 3, dar sperăm că Jonathan Nolan şi Lisa Joy, conducătorii de drept al serialului, vor aduce ideii noi şi un sezon cu adevărat science-fiction.
Serialul Westworld, are în continuare potenţial, bazându-se pe o poveste științifico-fantastic puternică, inspirată de filmul Westworld, scris și regizat de scriitorul Michael Crichton.

Iar dacă încă nu ştiai, serialul Westworld, combină intriga din filmul original realizat în 1973, cu ceva elemente sci-fi noi, ce oferă observaţii detailate despre parcul de distracții pentru adulți, în care umanoizii sintetici ajută la re-crearea câtorva perioade diferite din istorie.
Noile achiziţii ale distribuţiei sunt Aaron PaulLena Waithe și Vincent Cassel.

Sezonul 3 al serialului Westworld, sosește undeva prin anul 2020.

3 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Westworld Sezonul 3. Sugerează Un Serial SF Complet Diferit… online subtitrat

Primul Trailer Pentru WESTWORLD SEZONUL 3 Sugerează Un Serial SF Complet Diferit si un personaj interesant din viitorul omenirii interpretat de Aaron Paul. Cel de-al treilea sezon, va marca o repornire a ideii originale pe care se bazează serialul şi va aduce un subiect şi o perioadă cu totul diferită fără de Sezonul 2.   După […]

Genre: Aaron Paul, anul 2020, Dolores, HBO, HBO Romania, Jonathan Nolan, Lisa Joy, Serial SF Complet Diferit, Stiri din seriale TV, Tessa Thompson, WESTWORLD, WESTWORLD SEZONUL 3

COMMENTS