There are currently 3949 movies on our website

What Men Want (2019) film subtitrat in romana

0
(High Definition)

Va invit sa urmariti in premiera si la calitate HD filmul What Men Want (2019) film subtitrat in romana, un film extrem de bun si extrem de apreciat de catre publicul international. Regizorul este Adam Shankman, iar in rolurile principale avem actori buni precum Taraji P. Henson, Wendi McLendon-Covey si Max Greenfield, care au contribuit cu siguranta la succesul rasunator al filmului online.

Acestea fiind spuse, in rolul principal este un manager sportiv, care este femeie. Aceasta are un succes enorm, fiind printre cei mai cautati manageri, insa neplacerea ei, este ca traieste intr-o lume a barbatilor, pe care nu-i poate intelege deloc. Totusi, situatia se va schimba radical atunci cand aceasta primeste puterea de a citi mintile barbatilor.

What Men Want (2019) film subtitrat in romana

[xyz-ihs snippet=”tt7634968″]
[xyz-ihs snippet=”-tt7634968″]

245 vizionări
FILM DETAILS Added 3 years ago
What Men Want (2019) film subtitrat in romana

Va invit sa urmariti in premiera si la calitate HD filmul What Men Want (2019) film subtitrat in romana, un film extrem de bun si extrem de apreciat de catre publicul international. Regizorul este Adam Shankman, iar in rolurile principale avem actori buni precum Taraji P. Henson, Wendi McLendon-Covey si Max Greenfield, care au contribuit […]

Genre: Comedie, Romantice

COMMENTS