There are currently 3895 movies on our website

Wonder Woman 1984 (2020) film HD subtitrat in romana

1
(High Quality)

Wonder Woman 1984 (2020) film HD subtitrat in romana este programat să apară pe data de 5 iunie 2020. Va fi al doilea film DCEU (Universul Extins DC), după Birds of Prey în februarie. Patty Jenkins se va întoarce pentru a regiza filmul, Gal Gadot își va relua rolul de Diana Price/Femeia Fantastică, făcând cea de-a patra apariție a ei în acest rol. Se mai întorc și Connie Nielsen în rolul Reginei Hippolyta și Robin Wright ca Generalul Antilope. În mod surprinzător, se va întoarce și Chris Pine (în rolul lui Steve Trevor, în ciuda faptului că personajul lui a murit în punctul culminant al primului film).

Deși subiectul și acțiunea filmului sunt ținute sub mare secret, titlul dă de gol măcar o parte a evenimentelor. Urmarea va face un salt înainte în timp, de la Primul Război Mondial către 1980, în vreme ce Diana se confruntă cu societatea de consum a Americii lui Reagan, și devine implicată în Războiul Rece. 1984 o va arăta încercând din nou să treacă neobservată până când noi amenințări o vor forța să iasă din ascunziș și să apere din nou o lume a bărbaților.


4 vizionări
FILM DETAILS Added 2 years ago
Wonder Woman 1984 (2020) film HD subtitrat in romana

Wonder Woman 1984 (2020) film HD subtitrat in romana este programat să apară pe data de 5 iunie 2020. Va fi al doilea film DCEU (Universul Extins DC), după Birds of Prey în februarie. Patty Jenkins se va întoarce pentru a regiza filmul, Gal Gadot își va relua rolul de Diana Price/Femeia Fantastică, făcând cea […]

Genre: Actiune, Aventura, Fantezie

Etiketler: , ,

COMMENTS