There are currently 3782 movies on our website

Youth in Oregon 2017 online subtitrat

0
(High Definition)
Advertising
Loading...
FILM DETAILS Added 4 years ago
Youth in Oregon 2017 online subtitrat

Genre: Comedie, Drama, Filme 2016, Filme 2017

IMDB rating: 5.9

Director: Joel David Moore

Writers: filmului Youth in Oregon (2017) online subtitrat va avea loc la data de 3 Februarie 2017 USA

Stars: Youth in Oregon 2017 online subtitrat.Planul lui Ray este de a avea un străin să-l conducă la locul său natal din Oregon, în cazul în care sinuciderea asistată este legală, atâta timp cât sunteți eligibil pentru aceasta. Kate, încercând cel mai greu o să vorbească tatăl ei din ea, își dă seama că nu se va clinti și decide că va fi cel care să-l conducă la Oregon. Doar o parte, dispozitiv complot forțat bizar care implică fiica ei, Annie (Nicola Peltz) previne Kate de conducere Ray la Oregon. Deci, în loc, Brian voluntari fără tragere de inimă să ia excursie cu Ray și Estelle. Brian se așteaptă ca Ray se va schimba mintea lui după conducerea printr-o serie de state, dar care cu greu ajunge să fie deloc așa.

Nu e nici o surpriză că Frank Langella este cea mai bună parte a acestui film, așa cum el este în mod tipic una dintre cele mai bune parti ale oricărui film pe care el joaca in. Prezența sa în pace cere atenție și în rolul lui Ray, el face un personaj altfel unlikeable cineva care vă puteți simți pentru și se referă la. Crudup și Place cheltui majoritatea timpului lor pe ecran, alături de Langella și pentru cea mai mare parte a face un loc de muncă admirabil de a deține propria lor. Dar pentru restul distribuției, ei nu sunt dat aproape la fel de mult pentru a lucra cu și performanțele lor suferă din cauza scrisului destul de fragil.

Cu Tineret în Oregon, se pare că Moore și scenaristul Andrew Eisen doresc să abordeze dramă de familie, eutanasia, iar sexualitatea cu un echilibru de comedie și dramă. Și, în unele puncte pe tot parcursul filmului, este distractiv și funcționează. Pentru cea mai mare parte, care este greu de caz și o mulțime de poveste și parcele secundare se simt ca și în cazul în care acestea nu fac parte. Asta nu e să spun că performanța Langella este complet pierdut pe un film indie underwhelming, dar cu siguranta merita un pic mai bine.

Tineretul în Oregon, este regizat de Joel David Moore, scris de Andrew Eisen, și stele Frank Langella, Billy Crudup, Christina Applegate, Nicola Peltz, Josh Lucas, Mary Kay Place, si Alex Shaffer. Tineretul în Oregon, nu a fost dat o data de lansare în acest moment.

Noi proiectat filmul la Festivalul de Film Tribeca 2016. Youth in Oregon (2016) online subtitrat in romana hd

Etiketler: , , ,

COMMENTS